"Relatia" Voastra Cu Ciclistii, In Trafic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Biciclistii civilizati imi plac, dar astia-s 1%. Restul de 99% ma ingrijoreaza.
    Mopedul are cam acelasi regim cu bicicleta in ce priveste nerespectarea regulilor de circulatie, doar ca viteza mai mare il face mult mai periculos.
    Studiaza un pic te rog statistica si vezi cati au murit in ultimii 3 ani in Bucuresti, mergand aiurea cu mopedul.

Comment

• Din procentul de 99, facea parte si un biciclist din apropierea Bacaului, daca nu ma insel. Se intampla acum vreo 4 ani, cand un fost coleg de serviciu, sofer cu experienta, a plecat sa duca marfa in zona respectiva.
      In timp ce se deplasa regulamentar pe sosea, a vrut sa'l depaseasca pe biciclistul de mai sus. Acesta s'a dezechilibrat, incercand sa'si aprinda o tigara din mers. A cazut fix sub rotile camionului. Urmarile vi le puteti imagina si voi.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• asta cred ca era printre putine threaduri fara discutii aprinse
        rai de tot romanii astia domne

Comment

• Crede-ma nici eu nu sunt de acord cu biciclistii care merg fara sa se tina de ghidon, care fumeaza pe bicicleta sau care cara o sacosa cu 2-3 sicle de bere.Deci genul asta de biciclisti se exclud.Dar de ce sa claxonezi si sa injuri un biciclist care merge civilizat pe marginea din dreapta, de ce sa-i ocupi putinii km de banda destinata biciclistilor cu masini, pietoni si alt gen de obstacole.
          Am intalniz o gramada de soferi in trafic, care au gresit si nu au respectat regulile de circulatie.Multi nu isi dau seama ca si biciclistul poate sa aiba permis de conducere sau o minima cunoastere asupra regulilor de circulatie.
          Am intalnit in trafic, incepatori care cu bulina in geam, pe o artera din bucuresti cu 4 benzi, nu aveau loc de mine si ma claxonau si ma injurau, pentru faptul ca eu mergeam mai incet ca ei.Sa nu mai zic ca erau niste baieti cu numar de ph intr-o dacie din 85, care mai mult ca sigur nu valora cat bicicleta mea.Un om civilizat din vestul europei nu ar face asa ceva unui biciclist,acolo biciclistii sunt protejati de niste legi pe care daca le incalci, risti sa fii pedepsit 100% fata de legile din romania!
          Mai vreau sa spun ca aici discutam doar de bicicleta, nu de alt mijloc de transport.Excludem :carutele, mopedele ,motocicletele, petru care probabil dupa cum spune colegul nostru,exista threaduri deschise!!!!
          Tinc fest !!

Comment

• ma , mai car si eu din cand in cand o sacosa , sau merg fara maini pe ghidon , asta inseamna ca nu sunt biciclist model ?

Comment

• sacosa cu greutate care te poate dezechilibra? Poti folosi un rucsac, pe care il pui in spate!
              Tinc fest !!

Comment

• Pentru distanţe scurte merge şi cu sacoşa. Altfel, prefer rucsac.
                S-a cam spus tot ce era de spus. Nici eu nu îi suport pe bicicliştii care trec pe roşu, merg pe interzis sau fac alte prostii. Şi culmea, asta din postura de biciclist. Nu îi suport tocmai din cauza că fac un renume prost bicicliştilor, aşa cum motocicliştii care croşetează maşini la 100+ km/h fac un renume negativ motociliştilor. Când sunt cu maşina nu mai zic, mă feresc de ei ca dracul de tămâie, dacă se dezechilibrează unul şi îmi ajunge sub roţi...

Comment

• Eu ,din postura de sofer,incerc sa previn orice eveniment neplacut, asa ca "imi iau metri".
                  Cand sunt pe bicicleta,ghicesc ce face soferul si la fel..las de la mine, sa treaca el ,chiar daca am eu prioritate.
                  Nu suport claxoanele, mai ales fara motiv sau atunci cand nu se rezolva nimic cu claxonu, de ex intr-o intersectie "ambuteiata"
                  Tinc fest !!

Comment

• parca suntem noi cu masinile la tara
                    Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• bate tare vantul pe aici , se vede bine peisajul din masina
                      la a mea bicicleta s`a inoit discul de frana fata , am trecut de la 160 la 203 si un ciclocomputer marca Sigma cu multe functii utile . Si ca sa`i fac un test , zilele trecut am fost pana in snagov sat , total 81km .
                      fu` frumos , am pedalat mai greu din cauza anvelopelor late si destinate altei categorii , dar e ok , facem muschi.

PS. poate e cineva interesat , sambata ma duc la tren , destinatie sinaia , urcare la cota 2000 , dupa care mers la babele si coborat spre comarnic.
                      Attached Files

Comment

• Ai planuri mari, dar bicicleta neadecvata.
                        Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                        Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                        www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• la conditii extreme , da , dar eu nu o sa ma dau extrem.

"arunca" si tu ceva poze cu ce detii , sa vedem si noi

Comment

• E foarte buna ideea.Eu am o semicursiera , daca am merge doar pe sosea m-as baga,as mai chema 2-3 prieteni,care au mtb si ar iesi o alergare buna!!
                            Tinc fest !!

Comment

• Eu am bagat weekend-ul trecut o tura de 200km si 2500m diferenta de nivel pe cursiera. Poate in seara asta bag niste poze cu bijuteriile din garaj.
                              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google