dupa parerea mea cel mai grav este cu cei care conduc scutere si habar nu au nici macar ce inseamna o prioritate de dreapta sau semnalizarea cand schimba banda. pacat de perechile de slapi distruse in accidentele cu scutere
"Relatia" Voastra Cu Ciclistii, In Trafic
Collapse
X
-
si eu sunt biker si ii respect, de la anu intru in forta!lipsa text
Comment
-
Suportul l-am luat din norauto si am dat vreo 60 ron pe el.
Despre viteza pot sa spun ca a fost si 130km/h.Si ce idee mi-a trecut prin cap:am pus pe bord o pereche de ochelari in care se oglindea...fix bicicleta, astfel vedeam cum se comporta la viteze mari(dardaia putin roata din fata),dar era stabila(bikla).Tinc fest !!
Comment
-
Fof-ule la intalnirea din martie, vii cu bicicleta?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Eu vreau sa vin cu bicla dar nu stiu daca reusesc sa o inghesui in CRX. Suport de bicicleta am doua bucati, le putem instala la tine pe masina dar va trebui sa iei si bicla mea.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
la cat de usoare e a ta , o poti tine pe deget )
nu vinzi si tu o bucata de suport ?
eu ti`am zis ca o sa am din start 2 biciclete , dar cred ca incap si 3 , si nu depasesc nici limita de 80kg cat este recomandat pt barele de plafon.
apropo , vreau sa`mi iau o frana hidraulica pe fata , ai ceva sfaturi sau idei ?
ma gandeam ori la Avid juice 3 sau 3.5 sau la hayes none.
Comment
-
Nu am cum sa vand un suport. Le folosesc pe amandoua mai ales cand plec la concursuri. Vorbim cand ajung in Romania, acum trebuie sa plec pe partie.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Poate te scot duminica la o plimbare pe doua roti sa vad pe unde stai.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
am cumparat suportul de bike , poze .
Comment
Comment