"Relatia" Voastra Cu Ciclistii, In Trafic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumos fof- ule.
    Cum ar fi sa mergem undeva la o ieseala si fiecare sa aiba 1,2 bikle montate pe masina?Cred ca ar fi ceva SUPER INTERESANT si ar da si bine!!!!
    Tinc fest !!

Comment

poate si sper sa facem , facem un traseu frumos pe la munte la vara.
      eco style

Comment

Doar unul? Eu asta vara nici nu mai stiu numarul iesirilor la munte cu bicicleta. Astazi am bagat si eu o tura de revenire, doar 30km. Am incercat sa intru in padure dar zapada era inghetata si nu se putea inainta asa ca am bagat sosea.
        Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
        Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
        www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

vedem nene doc , te bagi pe transalpina ? noi suntem cativa care avem in plan.
          am cumparat si frana hidraulica pe fata avid juicy 3 , momentan in rodaj , ca si spatele(mecanica)
          o sa ma duc cand se incalzeste afara sa ma dau umpic prin carol , sa le rodez.
          am inteles de la lume sa ud discul si etrierul inainte sa cobor , sa le incing, sti ceva ?
          am stiker`it si bicicleta intre timp , era prea "goala"
          Attached Files

Comment

@Cata nu fa prostia sa le uzi chiar nu te ajuta la nimic, la prima frana serioasa s-a incins discul de numa chiar nu ii vad rostul la treaba asta, iar daca vrei sa le racesti mai rapid mai bine lasa-le sa stea cateva minute decat sa pui apa, o sa afecteze compozitia materialului discului, iar pentru a evita incalzirea incearca sa le folosesti pe rand cand frana fata, cand frana spate cel putin eu unul asa fac. Pe spate ce marca e frana cumva Promax?

Comment

ma , cica se uda inainte , sa se muleze mai bine placutele pe disc .
              nu am zis sa le ud dupa ce sau incins , ci pana sa se incinga .
              si asta nu mi`au zis`o doreii de la colt , ci si cei care mi`au montat`o si alti pasionati de bicicleta.
              avid am si pe spate , frana de pe fata am trecut`o pe spate.
              ce am inlocuit da , era promax , o penibilitate de frana , mai bun era v-brakeul .

Comment

Se poate sa fie adevarata faza cu udatul, sincer o sa incerc sa vad daca simt o imbunatatire.

Comment

Fof-ul: Transalpina am mai facut-o pe bicicleta, chiar inainte de asfaltare. Esti sigur ca vrei sa te bagi la asa ceva? Nu de alta, dar ce imi arati in poze nu prea arata a bicicleta de XC.
                  Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

e asfaltat , n`am de ce sa`mi fac probleme.

Comment

• De durere in sa si genunchi. Nu vezi ce unghiuri ai la cadru?

Comment

• ridic tija de la sa , si sa rezolvat.
                        tija e pana in monobloc aproape , destul de lunga.

Comment

• A iesit careva la o plimbare din asta mai lejera, pe sosea? Eu am o semicursiera si nu as putea merge decat pe sosea gen:Mihailesti, tartasesti,ploiesti!!
                          Tinc fest !!

Comment

• Eu inca nu am cursiera, dar ma bate gandul sa iau una la 300-400 ron (un jaf) cu care sa ma deplasez prin oras si sa o leg de garduri. Pot iesi cu MTB-ul la ture de sosea, dar trebuie sa il echipez cu gume mai usoare.

Comment

• Salut băieţi.

E ceva de capul suportului ăluia de <100 lei de la Norauto? Mie nu mi se pare a fi prea serios şi mi-e sa nu fie nevoie să recuperez bicicleta din maşina din spate (intenţionez să merg cu ea distanţe mai mari: Sinaia, Zărneşti, Tg. Jiu).
                              Mai menţionez că am două biciclete (una e a prietenei) şi nu sunt tocmai uşoare...

Legat de scopul original al thread-ului, eu ca biciclist respect toate regulile din trafic (nu trec pe roşu, nu merg pe interzis, încerc să folosesc pistele pentru biciclete). Pot spune că am observat în ultimii ani o ameliorare a comportamentului agresiv faţă de biciclişti, dar sunt şi mulţi biciclişti care nu merită respect...

Comment

• Eu am suport de la norauto, am dat 60 ron pe el.Bicicleta mea are vreo 9kg, si sta bine in suportul ala,am observat ca la peste 100km/h cat trepida,dar nu statea sa cada!!!
                                Tinc fest !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google