"Relatia" Voastra Cu Ciclistii, In Trafic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu sunt mai incepator cu bicicleta. Am o first bike impulse xt. Plimbarile mele sunt domestice, nu fac offroad. O singura mare problema am acum, cadrul meu nu are gauri pentru suport bidon apa. Ce solutie ma sfatuiti sa adopt? Am incercat cu rucsacul in spate dar e incomod si transpir f tare pe spate. Daca ii dau 2 gaurele la cadru .... se intampla ceva?
    sigpic

Comment

• Nu iti recomand gauri in cadru daca nu a fost prevazut.
      vezi ca sunt niste gentute care se pun la imbinarea cadrului spre sa , sau pe ghidon .
      uite una , asa am eu , e utila , iti incape sticla 0.5 si alte acareturi.

PS. sambata urca la Babele si cobor spre cota 2000 apoi direct sinaia , se baga careva ? este un traseu frumos , nu prea greu.
      Attached Files

Comment

• ia sa vedeti si voi hal de pista pentru biciclete , si`au batut joc in ultimul hal .
        Attached Files

Comment

• De ce, coane, doar vrei sa faci sport, nu? O iei in carca si sari gardul. Mai nasol cu pista care ocoleste tangential stalpul pe jumatate din circumferinta - sunt si din astea prin Bucuresti. Ca sa nu spun ca pe o ploaie marunta am alunecat de n-am avut aer (de atunci mi-am f... genunchiul....) pe porcaria colorata de au pus-o ei pe pista "pentru aderenta" - pe asfalt, alaturi, nu aluneca, a fugit roata in momentul cand a calcat pe baliga lui Oprescu.

Comment

• Fof-ule ieri am bagat turul Bucegilor, cu plecare-revenire in Bran. Am ajuns si la Sinaia pana la cota 2000 dar era atat de frig incat nu te-am mai sunat.
            Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
            Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
            www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• noua bicicleta , mai pe scurt "fantoma nemtesca" asa am alintat`o
              Attached Files

Comment

• Sa te poarte sanatos. Eu mi-am luat un fier pentru oras, ca sa il pot lega de gard. O sa ii fac niste poze zilele astea.
                Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

• voi aveti stiker Loganclub pe bicicleta ? sa ne recunoastem pe strada!!
                  Acum pe vremea asta ar merge o alergare,dar e frig si obosesti repede!
                  Tinc fest !!

Comment

• Respect și stimă deosebită pt. șoferii-bicicliști (sau bicicliștii-șoferi) care azi , întorși din vreo tură, au parcat pe primele 3 locuri rezervate persoanelor cu handicap la Kaufland Barbu Văcărescu (cele mai apropiate de intrarea în magazin, pencă deh, ierea obosiți)
                    M-am mirat cu glas tare: "ioteee bre minune ce de handicapați care merg". Evident am primit un răspuns meserie, dovadă că băjeții are și spirit ascuțit...

ceva ceva pe anul asta , ne strangem si noi loganisti-biciclisti la ceva ture sau doar promisiuni ca oprescu ?

Comment

• Am mai vb, ne punem biclele pe masini, mergem pana la predeal si de acolo in pluton compact pana la Brasov si retur prin Rasnov.asa..ca idee de traseu
                      Tinc fest !!

Comment

• Pai stai sa vina caldura, ca nu prea ai pe unde sa dai ture de cursiera fara sa ajungi murdar ca porcu acasa.

Comment

• la voi renteaza, dar dacat sa ajung la predeal si sa merg tot pe sosea , prefer trasee montane.

Comment

• a venit primavara , nimic pe aici ??
                            ieri am facut o tura de 165km, am fost la o rezervatie de zimbrii in Dambovita.(Comuna Bucsani)
                            bucuresti-chitila-tartasesti , intoarcerea prin butimanu , buftea , bucuresti.
                            Attached Files

Comment

• Si eu astazi am bagat o tura la Campina de 62km cu diferenta de nivel 1800m. Traseul a fost Campina-Sotriile-DN1-Comarnic-Secaria-Paltinu-Drumul Fiarelor-Campina.

Comment

• Am trait sa o vad si pe asta: o blonda nu acorda prioritate unui biciclist, aproape ca da peste el, se cearta ei putin,iese gagiu blondei nervos foc,si agreseaza biciclistul !!! Nu imi venea sa cred ce vedeam si imi venea sa-i spart capu si lui si fufei care a luat permisu aiurea.
                                Last edited by Kalimera22; 8 April 2012, 15:35.
                                Tinc fest !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google