"Relatia" Voastra Cu Ciclistii, In Trafic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asta nu-i nik dar ce ne facem cu bizonii care nici nu se asigura cand ies din parcare era sa lovesc vreo 2 saptamana trecuta unu cu un transit alb si unu c un mondeo mama lor de idioti(scuzati da nu m-am putut abtine )
    sau noaptea desi am 2 faruri la bicicleta-le tin orientate in jos ca sa nu deranjeze dar oricum sunt vizibile din fata (deci sunt semnalizat destul) decat vreo 3-4 au dat faza scurta cand "ne-am intalnit"oricum maine plec la craiova si-mi iau niste led-uri puternice de-mi fac faza lunga la bicla las' ca vad ei
    poate cand ajung la finu' la Bucale ma luati si pe mn intr-o mica excursie p 2 roti
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Comment

• hai la munte sambata asta sa ne dam, care se baga ?

Comment

• este incredibil cat poate sa ploua, nu pot iesi la alergare.ma uit la turul italiei, si imi vine o pofta de alergare maxima.
        Tinc fest !!

Comment

• un mic rulaj : Bucuresti (berceni) - Fundulea si retur.App 85km . Drum numai bun de alergat!!!!
          Tinc fest !!

Comment

• vara asta mi`am propus sa urc pana la Ranca cu bicicleta si am reusit , a fost greu dar aerul tare si desele poposuri mi`au dat energia care trebuia.
            In afara de urcarea la Ranca am mai facut trasee prin zona : Pestera Muierii , Pestera si manastirea Polovragi + drumuri forestiere la greu.

Vreau sa fac si Transfagarasanul pe bicicleta , la urcat , ca la coborat l`am facut de la Balea spre Sibiu
            Attached Files

Comment

• ii urasc mai ales ca marea majoritatea cred ca vor sa se sinucida.fac slalom printre masini,in intersectii trec pe trecere cu bicicleta nu stiu nici macar 3 reguli de circulatie.in schimb pentru cei ce circula regulamentar tot respectul pentru pasiunea lor

Comment

• Merg foarte des cu bicicleta...aproape zilnic cand imi permite timpul.
                Desi eu mereu incerc sa merg cat mai bine si regulamentar pentru a nu deranja pe ceilalti, mi se intampla uneori sa mai 'dau' de unii care, se pare, pentru ei nu exista biciclisti si niciodata acestia din urma nu au dreptul de a fi respectati in trafic. Chiar aseara mi s-a intampla sa fiu aproape de a fi facut terci de un sofer care, din cate am vazut, nu prea auzise de 'prioritatea de dreapta', eu mergand pe drumul prioritar.
                Sincer...detest genul de "soferi" care ignora faptul ca nu sunt numai ei prezenti in trafic....si din pacate cred ca suntem departe de unele tari civilizate...
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• tot respectul pt. biciclisti decat pt. jafurile de scuteristi (cu nr. galbene);de fapt tot respectul pt. primii,pe care incerc sa-i protejez si circula in general regulamentar.

Comment

• Ar trebui ca românii să folosească mai puțin mașina și să folosească mai mult bicicleta.
                    La cât de scumpă e benzina,am putea face economii mergând cu bicicleta..românii s-au învățat să meargă cu mașina peste tot, chiar și la W.C...
                    Eu când nu am de cărat nimic, prefer să mă deplasez cu bicicleta fiindcă e mult mai ieftin!

Comment

• Originally posted by COS.T View Post
                      tot respectul pt. biciclisti decat pt. jafurile de scuteristi (cu nr. galbene);de fapt tot respectul pt. primii,pe care incerc sa-i protejez si circula in general regulamentar.
                      Jaf deasta de scuterist cu nr galbene sunt si eu , ma dau jos de pe scuter si in urmatorul moment ma sui pe bicla si apoi ma respecti mai mult? Interesant este ca dupa o tura cu bicla imi iau actele ma urc in masina si uite asa intr-o zi obisnuita sunt si scuterist si biciclist si sofer(asta nu e gluma chiar mi se intampla nu zilnic dar destul de des)
                      Mi-ar place sa ne intalnim in aceste diferite ipostaze sa vad "gradul" de respect.
                      Captain of the black pearl

Comment

• Week trecut am fost la Cheile Gradistei-Fundata, minunata zona cu mult potential,multe si diferite activitati in zona.
                        Attached Files

Comment

• Si nu ai stat sa ma vezi pe podium la proba de XCO?
                          Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                          Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                          www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Bai Doc, duminica n`am avut ce face si m`am uitat ceva timp si la concursul de XCO, ala de avansati cu 8 ture. Chiar facusem si tura pe jos a traseul, prin padure pe acolo, foarte frumos de astfel, dar nu stiai ca esti aici la concurs.

Comment

• Vineri si sambata am fost si eu la Cheile Gradistei....chiar ma uitam la aia cu biciclete, nu stiam ca sunteti si voi printre ei!

Comment

• nu ti`am vazut masina, altfel iti lasat mesaj porcos pe luneta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google