Am stat mai sus, la Hotel Gradistea, ala cu piscina....chiar unde erau aia cu muzica, masina era tirata intre doua d'alea mari de teren!
"Relatia" Voastra Cu Ciclistii, In Trafic
Collapse
X
-
Uite mah...ce m-as fi dat si eu cu bicla de acolo....tre' sa imi cumpar una buna ca nu mai am iar la anu sa ma apuc de dat cu ea!
Comment
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Eu nu am nimic impotriva ciclistilor. In Oradea trotuarele sunt foarte foarte late, iar drumurile inguste, pentru ca e oras mai vechi. Piste nu prea sunt, asadar ciclistii sunt practic obligati sa circule impreuna cu masinile. Le-au facut intr-o vreme piste pe unele troatuare, dar bineinteles ca unii pietoni aveau biciclete imaginare, de mergeau si ei pe acolo. )) Am observat ca in general ciclicstii sunt oameni linistiti si ok. Rareori dau de nesi. De cateva ori am intalnit si eu in trafic cate unul cu bagaj pe portbagajul bicicletei, de 3 ori mai lat decat bicicleta cu om cu tot, dar ii inteleg si pe acestia intr-un fel. Trebuie sa isi care si ei bagajele, cum pot.
Comment
-
Cei cu bagaje sunt cicloturisti si trebuie respectati. Multi dintre ei sunt turisti straini si dupa ce au strabatut mai multe tari, nu cred ca da bine la imaginea Romaniei sa ii alungam. In tarile cu apa calda, prin orase biciclisti au prioritate in fata masinilor de cele mai multe ori.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Daca ar exista piste de bicicleta, ar fi regulamentar. Din cauza asta, nu folosesc trecerile de pietoni.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Cu toate ca risc sa fiu offtopic, prefer asta decat sa fac un thread nou, am nevoie de parerea voastra, in mod special cei cu experienta si care cunosc piata si accesoriile (frane, pedale, foi, schimbatoare) ... vreau sa imi cumpar o bicicleta buna pentru plimbari prin bucuresti si ocazional la munte...imi place modelul asta, e ok?
Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
Comment
Comment