Raspuns Urgent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Raspuns Urgent

Salut as vrea si eu sa va intreb ce pot sa fac cu folia pe care am montat-o pe geamurile din dormitorul meu?este folie de masina cumparata de la auto,am pus-o ieri si azi a cazut...am pus-o iar si iar urmeaza sa cada...cand am montat-o am degresat geamu am dat cu apa si am eliminat bulele pana la ultimele...au mai ramas vreo cateva e la margini da nu multe...ce trebuie sa fac?

ai dezlipit folia de pe interior???

sigpic

Comment

I-ai dezlipit folia de protectie?

Comment

oopstrebuia?daca dezlipeam aia se lipea prea rau...dupa ce dezlipesc folia tot dau cu apa nu?

Comment

)

Sa fie suprafata curata si uscata

Comment

da, trebuie sa dai cu apa.

Comment

iar tre sa ma apuc de montat...multumesc baieti

Comment

Sa intelegem ca in seara asta te tii de nebunii si ai nevoie neaparat de folie ))))), ce bine usa mea e toata din lemn )
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

deviati de la subiect.
                  imposibil sa nu posteze loganu...

sigpic

Comment

Chiar mi-a placut subiectul asta!! Faci experienta pe geamurile de la dormitor iar .......dupa aceea ne mutam pe geamurile de la Logan!!! Mykutzu, dau o bere ..virtuala!!!! Eu nu stiam pe ce sa experimentez montatul foliei!!! ......... vorbesc serios....!!!

Comment

nu fac nicio experienta...stau pe rasarit si ma terminain singura zi din 2 luni in care am putut sa ma trezesc la ce ora vreau...m-am trezit la 8 din cauza soarelui....si multumesc daniel pet bere)...asta in primul rand...si in al2-lea rand am montat pe geam nu pe usa

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google