Magazine Online De Piese Auto - Top 10

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Magazine Online De Piese Auto - Top 10

Rog colegii mei de forum care se afla in cunostinta de cauza sa posteze aici adresele la... sa zicem cele mai bune 10 magazine online de piese si accesorii auto Eu m-am saturat sa tot caut pe google si sa gasesc magazine care nu ofera solutii complete pentru piese si consumabile. Nu ma refer doar la magazinele care comercializeaza piese pt Dacia Logan ci in general.

Solutii complete este foarte greu sa oferi, mai ales daca nu esti axat pe o marca anume sau chiar doar pe un model al marcii respective. De multe ori nici nu ai acces la unele piese pe care reteaua marcii respective prefera sa le comercializeze.
    Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
    Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Pe mine ma enerva faptul ca pe un site gaseam doar anumite piese, iar pe altul alte piese, iar in cazul in care as fi comandat, ar fi fost dificil sa emit nu stiu cate comenzi la nu stiu cate site-uri. Am observat ceva la Augsburg International, dar nu au o prezentare a produselor, ci intai trebuie sa completezi un formular si apoi esti anuntat. Oricum e bine ca exista Dacia shop, macar pt Logan stiu unde sa apelez

Comment

Vezi autokarma.ro, ingaraj.ro
        ECUFix
        Please don't visit my homepage!

Comment

in garaj.ro il stiu. Problema acolo ca lipseste segmentul de uleiuri autokarma cam slabut la prezentare.

Comment

incercati autokom.ro

Comment

daciashop.ro in caz ca nu il stiati
              Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
              Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google