Ne Dezbina Criza Sau Ne Apropie?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne Dezbina Criza Sau Ne Apropie?

incercam sa-mi raspund la intrebarea asta inca de vre-un an de de zile ,nu vorbesc doar in legatura cu loganclub sibiu sau de alt grup din tara ........vorbesc in legatura cu oamenii,cu vecinii ,cu amicii,cu prietenii ,cu colegii,fosti sau actuali..........
    recunosc inca de ceva vreme de cand a inceput nebunia asta ,din punctul meu de vedere se simte o continuua schimbare ,acest aspect nu se observa doar pe fetele oamenilor ci si in actiunile lor ,sunt mai reci ,mai distanti ,mai secretosi, o sa ajungem ca cei din germanica sa ne baricadam in case dupa orele de program?o sa fim la fel de reci ca englezii?o sa fim alt fel de popor decat cel care eram din timpuri stravechi ,adica primitori,deschisi ,darnici si ospitalier?(creduli)incerc sa gasesc raspunsuri prin prisma tuturor colegilor de forum ........ce parere aveti ?,excludeti va rog orice comentariu politic si doar ce simtiti d-voastra.
    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Daneeeee!!!!!
    Cred ca fiecare are un mod separat de a vedea lucrurile..si un mod separat de a fi vazut de ceilalti!
    Intr-adevar...e o dilema!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

este evident ca acesta criza va rupe si mai mult relatiile interumane. omul ca fiinta este un ansamblu complex format din corp - minte - spirit. majoritatea lasa mintea sa conduca mai mult pentru corp, cand de fapt trebuie urmarita evolutia spirituala. sunt interese ca oamenii sa nu gandeasca liber. toti suntem indoctrinati de mici sa mergem la scoala ca nu o sa avem serviciu, sa fim supusi, umili, sa stim de frica. altii decid pentru noi, pe un sablon. omul daca ar gandi macar cu 10% din creier si nu ar fi limitat din nastere, ar crea o gandire colectiva. si-ar da seama ca banii, niste hartii, nu au niciun rol. ca putem trai toti intr-o armonie. internetul este o gandire colectiva, exprima gandurile celor care interactioneaza cu el si in care ne regasim. cat timp oamenii nu se vor trezi si vor gandi liber, o sa avem parte numai de crize in societate. sa luam exemplu Romania unde se traieste mai mult pentru corp. o goana nebuna dupa a strange nelimitat si a etala. d-asta suferim ca nu avem lucruri normale ca in alte state europene. cum sa arati mai bine, cum sa-l hranesti mai bine, cum sa il plimbi mai bine. daca ai o masina mai interesanta luata sa te dai mare, bijuterii si tzoale pe tine sa dai lumea pe spate, sunt iluzii. in final esti doar un hoit si o forma de energie care evolueaza sau ramane tot pe aceeasi treapta. pentru cei care sunt interesati de o evolutie minte - spirit va recomand sa incepeti cu lawofone.info. un material interesant parte a unui experiment facut acum 30 de ani.

Comment

in general e lumea mai rece si mai secretoasa , ce ma deranjeaza este ca sunt tristi , un pic de bucurie nu ar strica
        sigpic #

Comment

daca mergem pe aceeasi carare o sa ne furam intre noi mai mult decat o facem in prezent ( natura omului, lupta pentru supravietuire )
          sigpic
          Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

Eu in 28 de ani pe aici, am invatat ca oamenii raman oameni indiferent de climatul economic sau de belele care se mai ivesc. Pentru ceilalti, situatiile de mai sus, sunt doar teste pe care nu le trec si cum se spune in popor, isi dau arama pe fata.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Oricum in mod cert criza scoate la iveala adevaratele relatii interumane,eventual schimbate de criza sau poate chiar ne faceam noi pana acum iluzii.Poate e si o limpezire de minti,o plama dupa ceafa...ceva de genul asta.

Comment

va raci si mai mult relatiile dintre oameni din medii diferite. de exemplu, ii va intarata pe cei de la privat si mai acatari impotriva celor ce lucreaza la stat, pt ca primii tre' sa munceasca mai mult, ca o parte de la stat sa-si ia aceleasi lefuri (vezi primariile care si-au votat mariri de salariu cu 25%). asta in prima faza; in faza a doua, sila fata de conducatori se va accentua; in a 3-a faza, o sa inceapa lumea sa-si dea in cap pt o coaja de paine. si toate astea pt ca o mana de m@#sti s-o duca bine mersi...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

vitriol - nu stiu la ce te referi tu cand spui " in situatiile de mai sus " , eu zic sa deschizi ochii putin si uitate in jurul tau sau cel putin la stiri , nu exista saptamana sa nu auzi o spargere, un jaf de banca sau case de schimb valutar, acu doua zile am auzit ca pe strada ia pus la una lama la gat , oare de ce se intampla toate astea ... sistemu, moare tara de foame
                  sigpic

Comment

"Situatiile de mai sus" se refera la "climatul economic si alte belele".
                    Crede-ma ca am ochii deschisi, tati, cu toate ca nu ma uit la stirile de la ora 5 si nici nu citesc Libertatea si Click. Forumul ce-l mai citesc ca sa aflu ce se mai petrece prin lume.
                    Azi, cand ma uit in jurul meu, vad aceiasi oameni nesimtiti, care-ti taie fata sau nu-ti acorda prioritate si dupa aia:"de ce p#%# mea clansonezi nu vezi ca ma grabesc?!". Vad aceiasi oameni care arunca din ditamai "gipu", ditamai punga de mec in ditamai bulevardul, aceiasi oameni care nu se spala si "iti fac ziua fericita" daca ai nevoie sa stai pe la vreo coada (ca sa nu mai zic ca se inghesuie unii in altii ca sardelele, poate poate va merge mai repede), iar de cealalta parte a randului, o functionara d-aia oparita care inchide geamul din 5 in 5 minute ca sa mai traga o tigara si care culmea, e platita din banii mei.
                    Cam asta vad eu cand ma uit in jurul meu, asta vedeam si acum 5 ani si acum 10 ani...

Comment

corect , si imi cer scuze daca te-am jignit
                      sigpic

Comment

Nu m-ai jignit cu absolut nimic, deci nu e nevoie de scuze.

Comment

ce frumoasa ar fi viata fara sistemul monetar, religie si politica. a se vedea zeitgeist addendum romana. este pe video.google.com. daca nu ar mai exista banii oamenii nu s-ar mai lupta intre ei. pamantul are resurse nelimitate sa ne tina pe toti. ne-am orienta catre tehnologie. am face creativ o multime de lucruri. pacat ca inca suntem amortiti de mirajul bogatiei. eu nu ma mandresc ca sunt mai destept ca unul de sta pe marginea drumului. eu am avut "norocul" sa ma nasc intr-o familie cu resurse (bani), acela nu. daca nu ar fi fost banii, eram doua minti la fel, care s-ar fi dezvoltat apropiat.

Comment

si eu ma gandesc uneori la lucrurile astea,dar omul ca orice animal pana la urma are din nastere,in adn dorinta de a fi mai puternic,primul,daca nu ma insel si religia spune sa asculti de cel care iti este superior,sau ceva de genul..e complicata viata...ma uitam pe national geografic mai devreme la o emisiune cu tot felul de bastinasi care traiesc ca in epoca bronzului,astia nu stiu ce e aia masina,marketing,bursa si aglomeratia din bucuresti la ora 08.15!!!oare aia sunt mai sanatosi ca noi,mai fericiti?pentru ei conteaza numarul vitelor si sa mai puna 2 frunze pe acoperis!uneori as vrea sa traiesc in varf de munte...

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google