LoganClub.ro - Grup Hi5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LoganClub.ro - Grup Hi5

Am creat pe hi5 un grup numit LoganClub.ro in care sper sa se inscrie toti membrii clubului,indiferent de localitate.
    Poate ca unii sunteti timizi si nu vreti sa va faceti topic la My Ride,poate ca altii nu stiti sa incarcati imaginile pe forum,poate ca ...

Asa ca va astept in grup!
    hi5 makes it easy to meet and socialize with new people through games, shared interests, friend suggestions, browsing profiles, and much more.

era normal ca XP-ul propietarul acestui forum sa faca acel grup daca considera ca era necesar.

sigpic

Comment

XP are domeniul,plus ca mai erau 2-3 grupuri care nu sunt active.
      Daca el vrea sa fie proprietar pe grup,nu-i nicio problema,se rezolva.
      Suntem o comunitate,in care trebuie sa fim uniti,nu sa raspundem la intrebarile altora la misto,trebuie sa ne ajutam,trebuie sa fim egali poate.

Si,inca ceva,nu rangul pe care il avem pe forum conteaza,ci numele,caracterul!
      Salutari.

Comment

Io nu prea la am cu haifaifu ...dar ce se face acolo?
        sigpic

Comment

Strangem cat mai multi loganisti!
          Nimic important,dupa ce voi termina cu bac-ul voi posta threaduri importante cu link-ul aferent de pe LC.

Comment

dam comenturi la pitzipoance

Comment

agatam pitipoance
              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

O tampenie sinistra....
                Nu vrei sa faci si pe cocalari.com vreun cont dintr-asta?
                Intentia este laudabila, rezultatul dezastruos.
                Totusi, hai 5?

Comment

cezar vezi ca are cont pe hi5 si biencuta lu bote poate o agatam pe ea

Comment

Nu inteleg unde vreti sa bateti.
                    Adica daca eu,tu,si altii avem hi5,suntem cocalari?
                    Ganditi inainte sa tastati.Nu vreau sa facem scandal,dar totusi,putin respect,nu va fortat nimeni sa intrati.
                    Printre ce am invatat eu,am aflat si ca reclama negativa este tot reclama!

Ca sa fiu si eu pe topic cum sunteti voi,zic ca nu strica niste pitipoance )
                    Last edited by CataLiNNN; 17 June 2010, 11:08.

Comment

catalin vezi ca eu am intrat in grupu tau ;) bogdan ten

Comment

ten spune-i si lui Loganu cum sa intre
                        Unele chestii ma cam bat si pe mine,dar parca trebuie sa fie un buton in stanga cu "Intra in grup".
                        Sa nu mai zic ca aseara am incercat 30 de minute sa imi invit prietenii,insa nu stiu daca am reusit

Comment

loganule pai trebuie sa ai cont pe hi5 si daca ai da-i pe linku dat de catalin si dupaia intrare in grup si aia e apare dacia pe hi5 vad pitipoancele

Comment

daca imi pun sigla de 1.4 M-power or sa creada ca am biemveu si or sa imi dea comm pe profil ca is frumos

Hai sa ne facem si pe faisbuc cum are logan club constata
                            Last edited by Loganu; 17 June 2010, 11:30.

Comment

Logane eu iti spun bun venit si iti acord rangul de moderator,alias ajutor de cocalar sef !! )))

ten cum ai primit ma cadoul ala de la World FĂștbol Challenge ?
                              Last edited by CataLiNNN; 17 June 2010, 11:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google