If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am creat pe hi5 un grup numit LoganClub.ro in care sper sa se inscrie toti membrii clubului,indiferent de localitate.
Poate ca unii sunteti timizi si nu vreti sa va faceti topic la My Ride,poate ca altii nu stiti sa incarcati imaginile pe forum,poate ca ...
XP are domeniul,plus ca mai erau 2-3 grupuri care nu sunt active.
Daca el vrea sa fie proprietar pe grup,nu-i nicio problema,se rezolva.
Suntem o comunitate,in care trebuie sa fim uniti,nu sa raspundem la intrebarile altora la misto,trebuie sa ne ajutam,trebuie sa fim egali poate.
Si,inca ceva,nu rangul pe care il avem pe forum conteaza,ci numele,caracterul!
Salutari.
Nu inteleg unde vreti sa bateti.
Adica daca eu,tu,si altii avem hi5,suntem cocalari?
Ganditi inainte sa tastati.Nu vreau sa facem scandal,dar totusi,putin respect,nu va fortat nimeni sa intrati.
Printre ce am invatat eu,am aflat si ca reclama negativa este tot reclama!
Ca sa fiu si eu pe topic cum sunteti voi,zic ca nu strica niste pitipoance )
ten spune-i si lui Loganu cum sa intre
Unele chestii ma cam bat si pe mine,dar parca trebuie sa fie un buton in stanga cu "Intra in grup".
Sa nu mai zic ca aseara am incercat 30 de minute sa imi invit prietenii,insa nu stiu daca am reusit
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment