La Cumparaturi Peste Granita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Cumparaturi Peste Granita

Avand in vedere explozia preturilor, as vrea sa merg, in interes propriu, la cumparaturi peste granita. As dori atat pentru mine, cat si pentru cei care locuiesc in zona de granita, indicatii si pareri de la loganistii care au mers cu masina si au facut cumparaturi din Moldova, Bulgaria, Ucraina, Ungaria despre:
    - preturi
    - spagi
    - de unde cumpar
    - unde merg
    - taxe
    - cantitati maxime cu care ai voie la VAMA
    - etc.

Pe mine m-ar interesa informatii cu plecari din zona Botosani-Suceava-Iasi.
    Va multumesc.
    Last edited by loosh; 10 July 2010, 07:14.
    Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
    sigpic

Eu am fost in bulgaria la cumparaturi bine nu chiar special pentru cumparaturi dar am si luat cate ceva.Nu stiu cum astia de pe la tv spun ca e mai ieftin la bulgari ca eu am tras concluzia ca e la fel ca si la noi.La costurile cosului se adauga si benzina consumata pana acolo in cazul meu si bacul dus intors plus pierderea din convertibilitatea leu-leva, deci am tras concluzia ca la cumparaturi de 500 lei faci o economie de 5-10% adica 25-50 lei pe care ii dai pe combustibil.

LE: Produsele bulgaresti nu m-au convins la capitolul calitate.
    Last edited by crull; 10 July 2010, 10:27.

Comment

Bulgaria e tot in cominitate , si se pare ca au aceleasi preturi . De ce nu au aliniat si veniturile la toate statele din UE.
      Sa vedem ce se spune de Moldova sau Ucraina?
      sigpic

Comment

De Basarabia Saudita as fi interesat si eu, la ei e vreo 3,6 lei litrul de benzina plus preturile foarte mici la alimentele de baza. Dar este cam costisitor din cate m-am interesat eu, trebuie platita carte verde (nu sunt un UE deci nu e buna a noastra), taxa de ecologizare ( da cu malastrop pe cauciucuri), plus birocratia din vama. Taica-miu a fost de curand si a spus ca magazinele sunt goale, ei cumpara tot din Ucraina, deci ramane doar carburantul mai ieftin...

Comment

cred ca vor face magazine langa granita. ar fi nebuni daca nu sunt in stare sa ne ia banii
          sigpic

Comment

Si pana la urma... cum e sa faci cumparaturi de la moldoveni sau de la ucrainieni?
            sigpic

Comment

Daca va duceti in Basarabia cautati parcarile pazite, le pazesc cu kalasnikovul! Altfel riscati sa ramaneti fara atelaj.

Comment

Deci, doar Ucraina ramane pe lista locatiilor de NE?
                sigpic

Comment

Ceva noutati? Cat mai sunt taxele pe la vecini? Nu a mai fost nimeni peste granita?
                  sigpic

Comment

cine se baga sa mergem in METRO la RUSE la cumparaturi. ideal ar fi sa fim 4. sa impartim benzina si cei 50 lei de taxa la pod. eventual intr o sambata. plecam dimineata si ne intoarcem cand ne intoarcem.
                    ar fi vreo 80 benzina si 50 taxa de pod. 130/4 = 32.5 lei de persoana. hai 35.

Comment

Doar sa va duceti si cu o remorca (sa o umpleti cu cumparaturi) pentru a amortiza cheltuielile!

Comment

tocmai ce am facut calculul. 35 lei nu este foarte mult

Comment

Un reportaj interesant aici!.
                          Dar despre ucrainieni si moldoveni, nu zice nimeni nimic?
                          Last edited by loosh; 28 August 2010, 22:04. Reason: Din ciclul sunt mandru ca sunt Roman!
                          sigpic

Comment

un pic mai ieftin

LA MOLDOVENI e simai mare spagaria ca la noi cauta sa te arda din orice miscare

Comment

Detaliaza un pic, amice, ca murim de curiozitate: vama, politia, hotelul?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google