salutare la toata lumea ,nu am mai scris demult pe forum ,dar acum trebuie sa sa spun ce mi s-a intamplat ,sambata am avut cununia civila ,la 'vestita ' primarie sector 5 ,acum toata lumea stransa la cununie ,intram cu toti acolo in cameruta pt oficierea casatoriei ,in timp ce doamna respectiva citea codul familiei ,unul de langa dansa tot facea poze ( nu avea nici o legatura cu noi ) ,la sfarsit vine la mine si imi zice : 'ginerica trebuie sa achiti pozele ' ,eu ca tot omul am intrebat ce poze ? nu mi s-a spus nimic inainte .....bineinteles a trebuit ,ca nu am avut ce face si nu puteam sa fac scandal ,sa achit suma de 300 ron pt niste poze pe care cineva ti le face fara voia ta .
nu stiu daca asta este normal ,am mai fost la cununii la celelalte sectoare ale capitalei insa la nici un alt sector nu s-au facut poze fara permisiunea celor de acolo ,insa la sector5 te fura pe fata ,e inadmisibil .
aaa si in plus de asta ,dupa ce m-a furat pe mine ,se duce si la nasul ca i-a facut si lui cateva poze si ca trebuie sa achite 200 ron .
cine a mai patit asa ceva in sectorul 5 ???
numai bine si cand va ganditi sa faceti cununia sa le spuneti de la inceput ca nu vreti poze facute de ei ,ca altfel patiti ca mine .
nu stiu daca asta este normal ,am mai fost la cununii la celelalte sectoare ale capitalei insa la nici un alt sector nu s-au facut poze fara permisiunea celor de acolo ,insa la sector5 te fura pe fata ,e inadmisibil .
aaa si in plus de asta ,dupa ce m-a furat pe mine ,se duce si la nasul ca i-a facut si lui cateva poze si ca trebuie sa achite 200 ron .
cine a mai patit asa ceva in sectorul 5 ???
numai bine si cand va ganditi sa faceti cununia sa le spuneti de la inceput ca nu vreti poze facute de ei ,ca altfel patiti ca mine .
Comment