Lumini De Zi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lumini De Zi

sal!
    si-a pus cineva la ph 2 lumini de zi?! (in bara, grila, faruri, oriunde)
    si e cineva pe aici care are de vanzare faruri de ph 2 noi?

ce lumini de zi? adica benzi cu leduri ? sunt tiganie alea, plus ca farurile de ph2 sunt mult mai frumoase, ce rost are sa le strici asa
    sigpic

Comment

Art. 14. - Se interzic montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare, altele decât cele omologate, precum si circulatia pe drumurile publice atunci când acestea sunt defecte sau lipsesc.

Comment

Daca omu vrea sa puna ce ati sarit asa pe el .
        Uite Aici , Aici si Aici da sunt cam scumpe.
        Vezi unde ar da mai bine.
        Treaba ta ce faci
        Last edited by vdmihai; 10 August 2010, 16:00.
        sigpic
        !

Comment

am avut si eu ceva de genul si era sa raman fara talon din cauza lor.
          sigpic

Comment

rsp

Sectiunea de actualitate, ultima ora, cele mai importante evenimente din monden, showbiz, politica, sport, social, extern, financiar.

oate vehiculele comercializate in Uniunea Europeana vor fi echipate obligatoriu cu lumini de zi dedicate, incepand cu 2011. Decizia a fost anuntata miercuri de Comisia Europeana, care spera ca astfel sa reduca numarul de victime ale accidentelor rutiere cu pana la 5% si a ciocnirilor frontale cu cel putin 15%.

Luminile de zi difera de farurile de noapte si raman aprinse cat timp motorul e in functiune.
            Legea privind obligativitatea luminilor de zi va intra in vigoare in februarie 2011 pentru vehiculele mici, si in august 2012 pentru autobuze si camioane.
            Last edited by Ghost007; 10 August 2010, 19:31.

Comment

Stai sa vezi cand o scoate francezi faruri cu lumini de zi incorporate...sa vezi atunci cautari
              sigpic

Comment

Super tare! Acum sa-l vad pe garcea cum le mai sorteaza!

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                  Stai sa vezi cand o scoate francezi faruri cu lumini de zi incorporate...sa vezi atunci cautari
                  crezi ca vor scoate faruri cu lumini de zi incorporate pt logan!? daca scot vor scoate pt gara renault (megane, clio, etc care au si acum sau cel putin gasesti tuning)

Comment

Pai daca din februarie 2011 vor fi obligati or sa scoata ...evident pentru masinile noi...sau mai stii?
                    sigpic

Comment

Pai daca din februarie 2011 vor fi obligati or sa scoata ...evident pentru masinile noi...sau mai stii?
                      ai idee daca pe aici pe forum se ocupa cineva cu vanzare de piese de logan, farurile m-ar interesa ca le am sparte pe ambele?

Comment

Am vazut la un magazin auto langa "Beverly Hills" in Galati, girofar albastru la vreo 50 RON... nici nu opresti cand i-ti face semn politia...

Comment

Au scos de 2-3 ani pe laguna 3 si din 2009 si pe megane 3

Comment

bun, dar pana la urma se pot monta day light pe masina sau nu ? legal sau ilega ? in germania si in toata europa am vazut extrem de multe masini avand aceste bande cu leduri

Comment

Daca va zic ca baiatu care a deschis topicu asta e nebun pe lumini,sa fie lumini,sa fie.....

A dat 2mil pe 2 benzi de lumini puse in grila.sunt misto intradevar dar nu merita atatia bani.

2mi l cu bani astia faceai altceva mult mai ca lumea
                              Fara Semnatura.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google