Voi Ati Inchiria Masina Pentru O Saptamana La Un Cunoscut?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dodo dau si eu 150 euro + plus un plin de benzina la intorcere pentru 3 zile , vreau sa fac putin trafic pe frontiera , e faina ca are si 16 v asta fuge nu gluma , ce zici merge cu 150 km/ora cu 500-600 kg marfa in ea ( niste saci de dero ) , o spal la intorcere - predare ca dupa vreo 10 curse o sa fie tare murdara . traseu varna (bulgaria) - buzau sau daca dodo nu vrea poate vrea altcineva

apropo asta este o gluma , dar poate sa fie si o cruda realiate , vecinu a dat dizalu la un baiat de la scara urmatoare ca cica da o fuga pana la tara ca este tacsu bolnav , chestii deastea si cand colo baiatu a dat pernele jos de pe golan si a bagat si el o cursa de pepeni in piata sa moara asta cand a vazut masina cocosata in piata centrala plina cu pepeni , beneficiu la toata povestea 600 ron amenda pentru tulburarea linistii publice in piata + zecile de pumni aplicate baiatului si gardianului public ( asta a scapat doar cu achiu umflat ) alalaltu este internat

Comment

dodo eu sper ca nu ai facut greseala sa iti dai masina.. daca "pretenul" asta al tau a ciupit din banii lu sorasa.. gandeste te ca il doare in 14 de masina ta.. doar nu crezi ca o sa conduca doar sora sa ..si inca ceva ce am invatat din propria experienta, unui chirias nu ii va pasa niciodata de lucrul tau.. se va k... in el daca asa ii vine.. tu nu ca te doare si ai asudat sa ai banii sa o platesti ..

stiai ca trebuie sa ai aporbarea casco ca sa poata sa iti conduca masina?
      inca odata .. eu nici lu frate miu nu ii dau masina.. daca nu stau in dreapta ..

cred ca toti asteptam sa ne spui ce decizie ai luat.. si ca probabil tu o sa astepti o saptamana cu sufletul la gura sa iti vezi masina inapou intreaga si nevatamata ..

Comment

Apropo de inchiriat masini... de vreo 3 luni a venit matusamea in tara pentru 1 saptamana.. si mi-a propus sa ii inchiriez masina sau sa ii caut masina de inchiriat.. pretul era de 150 de euro pe 1 saptamana, pana la urma am zis ca imi ramane mie masina (ideea era ca eu oricum fac si taxi cu ea si tot castigam de pe urma ei) si i-am inchiriat de la o firma de inchirieri masina. Totul a fost bine mersi pana in ultima zi cand a lovit masina, nu grav cat sa scoata din buzunar inca 200 de euro, + ca avariile au fost : 2 anvelope taiate, 2 jenti indoite tare, brat indoit. masina fiind ford focus.. cam asta ii cu "inchirierea", ce a patit.. nu a fost atenta si a dat cu rotile in bordura..
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

Parerea mea e sa stai linistit si sa nu imprumuti nici-o masina dar este alegerea ta. Bafta!

Comment

Singura persoana careia i-as da pe mana masina ar fi frate-meu (mai mare ca mine si mai cu totii neuronii la loc).
            In rest la nima, nici macar la tata (ca seamana cu mine, ii lipsesc si lui ceva tigle de pe casa )))) ).

Comment

Nu am dat masina si nici nu o sa o dau.Vrea sa dorm linistit saptamana care vine,chiar daca o sa fiu mai sarac cu 100 de euro.
              Multumes mult baieti,cred ca se poate inchide thread-ul!

Comment

Iti spun ca nu esti mai sarac cu 100 de euro.Asa esti mai castigat si mai linistit
                sigpic
                !

Comment

Bravo Dodo, ai luat o decizie buna, mai ales ca o dadeai pe ochi frumosi.. nu tu contract , nu tu nik.. de pateai ca si colegul de mai sus .. nu mai pupai tu despagubiri..

Dute la Mare linistit

Comment

pana la urma e sora ta,nici o data nu sti cum se intoarce roata si vei apela tu la ea.eu lu fratemiu tot timpul i-am dato si in tara si in stainatate.ca ti-o loveste inportant e sa scape cu viata ca fieru se cumpara dar viata nu.dar e alegerea ta

Comment

Cred ca a ales demult,ce zici?
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ohohoo, a raspuns la un post din luna august, si ce post...

Comment

Pai poate vine persoana acum in tara pentru sarbatorile de iarna. Si e iar pus in situatia asta.
                          Last edited by mr.K; 24 November 2010, 10:29.

Comment

chiar daca a expirat din August
                            1. 100E pe o saptamana e putin
                            2. poa'sa fie si sora lui Stefan cel mare, masina nu se da
                            3. daca se intampla un accident, e nasol!
                            4. masina, casa si femeia nu se dau!
                            cosmin83...este sora unui cunoscut.
                            Last edited by Bleizer; 24 November 2010, 12:20.
                            lipsa text

Comment

N-o da ) Masina nu se da,lasa femeia ) ca la ea e altceva
                              AdriaNNN

Comment

eu din experienta spun.
                                Ma sunat fratele meu cu ceva vreme in urma "sa spal loganul si sa-l dau la Nelu" ca el raspunde. am dat loganul 1.5 luni si nu am avut probleme la primire , numai beneficii poate am fost mai norocos
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google