Voi Ati Inchiria Masina Pentru O Saptamana La Un Cunoscut?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Voi Ati Inchiria Masina Pentru O Saptamana La Un Cunoscut?

Situatia este cam asa:
    Sora unui cunoscut vine pentru o saptamana in tara si ar avea nevoie de o masina.Mi-a oferit 100 de euro.Voi ce ati face in locul meu? Se merita oare?
    Thread-ul este valabil pana maine cand ar trebui sa-i predau masina.
    Va multumesc pentru orice raspuns!

100 euro pe zi poate )
    masina se inchiriaza cu minim 30-40 euro / zi ,deci la vreo 200 iesi cat de cat ok .
    ca sa nu mai vorbim ca e sora... deci cine stie cum ti-o aduce inapoi .
    ideal ar fi sa iei si garantie ,daca masina e zgariata/lovita sa piarda garantia .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Masina si femeia nu se da!!

Comment

Oricum o sa facem un contract notarial.Asa m-am gandit si eu,cam la 200E(aer conditionat,geamuri electrice,4 airbag-uri,105 CP),toate costa,nu?De bani as avea nevoie,un bonus pentru ca peste 2 sapamani vreau sa merg pe litoral,dar as putea sa ma si lipsesc de ei.

Comment

No way,dute si tu sofer,doar asa...

Comment

Ha,pai daca m-as duce si eu sofer i-as cere cel putin 400E.Oricum poate sa-si inchirieze de la orice centru,ideea e ca m-ar ajuta si pe mine cu ceva bani,iar ea ar iesi putin mai ieftin(cel putin 30-40 de euro)

Comment

Eu nu as da masina. Poate doar daca as merge eu ca sofer. Apropo casco ai in caz de ... probleme?
              Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

Am casco,nu asta e problema!

Comment

La cat de fiabil e Loganu,eu as l-as da,dar cu garantie in caz ca se intampla ceva.Asta presupunand ca este si asigurare casco.
                  Iara m-am culcat tarziu...

Comment

nu!!!nu!!!nu!!!

next warn warn warn pt caractere imense.
                    Last edited by Cristi_Xp; 13 August 2010, 16:23.

sigpic

Comment

Eu nici lu tata nu-i dau masina, dar eu am voie sa o iau pe al lui. Sa dau masina unui necunoscute, o saptamana... nici nu se pune problema. Nu e chestia ca mi-a aduce zgariata, lovita, in 3 roti sau in dauna totala, pur si simplu mi-e scarba de roti starmbe, care nu se vad la primul imapct vizual, ci doar cand treci de 100 km/h. Dupa aia sa stau sa umblu prin service-uri si vulcanizari... mai bine nu.
                      Nu sunt genul ala strict, gen "frate, masina nu se da", am mai dat-o o tura sa vada lumea cum merge, am mai lasat pe cineva sa conduca atunci cand "citisem" o carte buna, dar s-o dau pe distante lungi... si fara mine in dreapta...niciodata!
                      Deci... faci cum crezi, dar e posibil ca aia 200 E, cat iti da gagica, sa-i bagi dupa aia in reparatii (care nu se vad la primul impact vizual) si n-ai facut nici o afacere.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu personal nu dau masina la nimeni,te sfatuiesc sa nu o inchiriezi,asta ramane la aprecierea ta.
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Eu am dat o masina imprumut anul trecut,un opel vectra A, vreo 3 luni asa si fara bani doar pe obraz si prietenie.Nu iti pot explica cat de mult diferea masina cand am primito inapoi fata de cum era cand a luato de la mine.Cauciucurile erau opinci facute,cred ca pleca mai violent asa, pe bord lipise fisu nus ce abtipilde cu ''castrol'' , '' no smoking'' tapitaria era neagra din culoarea initiala gri, in portbagaj am gasit de la noroi pana la boabe de porumb niciodata facut curat, o macara de geam stricata, pe la motor arunca ulei pe la un furtun de fapt era colierul slab si a mers asa de a facut tot motorul negru si multe altele.
                          \Eu unul nu as mai imprumuta maasina niciodata nici macar pentru o ora.
                          Dar daca tu zici ca doar o saptamana si mai iei si 200 euro e de luat in seama optiunea dar cu riscuri.

Comment

poti incerca sa iei un fel de garantie. eu nu sunt genul care da masina

Comment

Nevasta și mașina nu se împrumută nici chiar la prieteni, că nu se știe!
                              Propunere: însoțește-o tu pe unde vrea să meargă.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google