daca ai timp si nu ai ce face stai dupa gagica, altfel nu as dao
Voi Ati Inchiria Masina Pentru O Saptamana La Un Cunoscut?
Collapse
X
-
nu da masina chiar daca ai nevoie de bani inca ceva legat de casco un unchi de al meu a avut accident cu masina (el era proprietarul dar era in dreapta consumase o bere) si un prieten era la volan, nu avea viteza dar i-a prins alunecarea de teren si i-a rasturnat si au fost ceva probleme la CASCO deci tu decizi
dar eu n-as da masina
Comment
-
Deci "gagica aia" are aproximativ 50 de ani care i-a trimis lu fratisu'(cunostinta mea) 250 de euro sa-i inchirieze o masina.Acum el mi-a propus suma de 100E pentru ca restul ii cheltuise el.Acum 20 de minute ne-am intalnit si am aflat toata povestea.El credea ca-i dau masina pe "ochi frumosi" ca doar suntem prieteni!Mi-a propus sa-mi dea suta si sa-i dau masina maine.Am ramas stupefiat!!! .Zic:pietene,nu inchiriez o guma turbo,eu am dat 10500 de euro pe masina.I-am spus ca fara contract la notar,impreuna cu acea doamna nu vede nici o masina.
La plinul de benzina m-am gandit si eu!Problema e ca el nu mai are decat 100 de euro!
Comment
-
O sa inchiriez masina cand o sa imi fac firma de inchirieri. Pana atunci, nimeni nu conduce masina mea fara mine in dreapta si fara sa stiu ca e in stare sa dea de volan cum trebuie.
Daca franeaza pe vreo linie de tramvai si iti taie vreun cauciuc ce faci, te duci la CASCO? Sau o da printr-o groapa de o sa schimbi vreo bieleta sau vreun pivot, ce se mai alege de 100 aia de euro?
N-o da! Intotdeauna gasesti motive sa regreti mai tarziu.
Comment
-
daca acest prieten al tau este atat de "serios" intrebarea mea e oare cum o fi sora lui, despre care nici nu stii cum conduce! fa cum vrei... dar si eu ma alatur celor care zic sa nu dai masina pe mana oricui! bafta in luarea unei decizii!
Comment
-
Preturi masini de inchiriat DACIA LOGAN 1,dci cu alarma,abs,ac etc.
1-3 zile/4-6 zile/7-10 zile/11-20 zile=25 €/zi
peste 21 zile=20 €/zi
Garantie= 200 euro.
acum vedeti si voi daca se merita sa lasati pe unul sa va nenoroceasca masina.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Inca nu m-am hotarat.Pe la ora 17 merg sa mai vorbim.Dooamna vine in seara asta si o sa mai vorbesc si cu ea.Probabil o sa i-o inchiriez de luni pana vineri cu 100 de euro plus un plin de benzina.Mie imi mai este teama si de amenzile ulterioare de pe DN 1 care o sa-mi vina dupa ce doamna o sa fie plecata.
Comment
Comment