De la 1 ianuarie nici EURO 5 nu scapa de taxa de poluare !!! Am auzit azi dimineata la stiri. Ce parere aveti de guvernul nostru de kk ?
"SOC" Taxa Poluare
Collapse
X
-
Salut.
Si eu am auzit
Parerea cred ca e una generala"guvern de kko"
Numai bine.
ps:posibil sa iasa si euro 6-7 sa poata scapa de taxaUn Logan----YNG-----
Numai bine.
-
Eu as vrea sa faca astia taxa de poluare mareeeeee,,mareeeee rau pt astia ce aduc cazane pe roti din Bulgaria!
Sa mor eu daca am vazut masina buna din Bulgaria pe sosele,,,numai AFUMATORI
si petarde.
Ar trebui taxele reduse pt cele euro 4 si euro 5 si la cazane sa faca taxa mareee cat cazanul lor.
Si apoi ce va mai mira,,,auzi tu "SOC",,, Ce e ala soc?
Pe mine unul nimic nu ma mai mira in Romanica noastra,,,si numai da-ti vina pe Baselu(nu am votat deloc cu nimeni niciodata) ci pe noi toti care am votat si care nu pt ca nu iesim in strada sa facem galagie.
Suntem toti complici lui pt ca tacem ,tacem si iar tacem ca c.......l in iarba si apoi ne mananca cainii ca nu facem galagie!
Comment
-
Oricine ar fi fost la guvern si la presedentie,toate chestiile astea tot veneau.Pentru ca era de neevitat.Asta e;au nevoie de bani.Cand au avut,i-au cheltuit pe masini,vacante,terenuri,case...Si cine plateste?Tot romanu de rand.Care ,saracul,dupa ce ca e pana peste cap indatorat la banci,plin de rate si cu salarii de mizerie,vor ei sa-i mai ia cateva sute de lei.sigpic
Comment
-
Taxa trebuia sa fie in functie de norma de poluare.
Cu cit e mai poluanta cu atit sa fie mai mare taxa.
La cele euro5 nu sunt de acord cu aceasta taxa.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Deocamdata,ne supunem,pentru ca nimeni nu vrea sa ridice mana si sa tipe!
Am mai zis asta pe un alt topic.Sa incepem noi,LoganClub cu niste scandari in fata guvernului,zilnice,si or sa ni se alature sute/mii de alti romani.
Ieri,am ramas socat si imi era rusine cand am auzit la stiri cum ca nu stiu ce primar a vandut masina si si-a luat caruta sa economiseasca banii bugetului.Asa evoluam noi?Cand altii cheltuie sute de mii de euro pentru vacante si chestii negandite,cum ar fii borduri si asfalt nou din 6 in 6 luni unde nu este nevoie?
Cineva trebuie sa faca ceva!
Comment
-
Originally posted by CataLiNNN View PostDeocamdata,ne supunem,pentru ca nimeni nu vrea sa ridice mana si sa tipe!
Am mai zis asta pe un alt topic.Sa incepem noi,LoganClub cu niste scandari in fata guvernului,zilnice,si or sa ni se alature sute/mii de alti romani.
Ieri,am ramas socat si imi era rusine cand am auzit la stiri cum ca nu stiu ce primar a vandut masina si si-a luat caruta sa economiseasca banii bugetului.Asa evoluam noi?Cand altii cheltuie sute de mii de euro pentru vacante si chestii negandite,cum ar fii borduri si asfalt nou din 6 in 6 luni unde nu este nevoie?
Cineva trebuie sa faca ceva!
Comment
Comment