Carburant Cu 40% Mai Ieftin !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Carburant Cu 40% Mai Ieftin !!

Nu fac reclama acestei benzinarii,postez doar cu ideea de e ajuta.
    Am gasit pe net,cum ca Petrom,iti scade 40% din valoare,daca faci un plin.
    Ora reducerilor = carburant Petrom cu 40% mai ieftin timp de o oră!

La Petrom, toamna începe cu reduceri la carburanţi! Bucură-te de carburantul tău preferat cu 40% mai ieftin în staţiile selectate Petrom participante la promoţie.

„Ora reducerilor” se desfăşoară în zilele de 11, 12, 18, 19, 25 şi 26 septembrie, între orele 11.00-12.00, în câte o staţie Petrom selectată.

Weekendul acesta îţi poţi face plinul cu 40% mai ieftin, sâmbătă, 11 Septembrie la staţia Tudor Vladimirescu, din Bucureşti, Bdul Tudor Vladimirescu nr. 64-78, Sector 5 şi duminică, 12 Septembrie la staţia Mihai Bravu, din Bucureşti, Bd. Mihai Bravu nr. 566, Sector 3.

Daca aveti timp de pierdut(cozile sunt destul de mari din cate am auzit) eu zic ca merita!
    Link: http://www.petrom.com/portal/01/petromcom/discount

Numai in Bucuresti?
    Ar mere si in Oradea o asemena promotie, am doar o linie la rezervor...

Comment

SUPER TARE !!! azi ma duc si eu
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Cred ca doar in Bucuresti.
        Mai revin cu link...sa va faceti idee cam cat de mare este coada.
        Cred ca trebuie sa fii acolo la prima ora ca sa prinzi "reducerea"
        Dany_DNY - Dureaza doar o ora parca.si incepe de la 11.Adica in 2 minute

Comment

prin bt nu fac si aia reduceri ?

cred ca ar veni sute )
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nasol ) ma gandeam sa vin in bucuresti sa fac plinul) mai mult dau pe combustibil pana acolo
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

weekendul viitor vor fi si mai multi, acum abia a aflat lumea ! week viitor ma duc si eu ) .

Comment

vad ca e vorba doar de o ora in care benzinaria are preturile alea. cum naiba stau aia la coada 2 ore daca doar 1 ora e promotia?!
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Daca vin mai devreme

Comment

am fost si eu )

2 ore coada .....si benzina )
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Deci,nu ai apucat?

Comment

Frumos, ca pe vremea impuscatrului cozi de masini de zeci de km statea la peco.....

Sustin ideea ca e pacat ca e numai in Bucuresti, dar daca puteti profitati de oprtunitatea respectiva!

Bafta baieti!

Comment

oricum e de toata jena promotia atat timp cat dureaza doar o singura ora. mai bine bagau reducere de doar 20% si dura o zi.
                          am citit ca o sa fie si azi si weekendurile urmatoare (inca 2 ). acum ca s-a dat la tv ma astept sa vina lumea cu vreo 20 de ore inainte sa prinda loc in fatza
                          Last edited by bossake; 12 September 2010, 13:54. Reason: edit
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

O bataie de joc la adresa celor care stau la coada aia lunga cat o zi de post...imi aduc aminte de scenele din filmele cu romani, cand le arunca paine si multimea se tavalea prin tarana, dupa ea.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Salut.
                              E bine ca puteti beneficia de aceea reducereDar cum se fustifica aceea reducere?Se mai spala ceva bani in aceea ora?
                              Ar putea foarte bine sa reduca pretul benzinei la niveleul actual de trai din tara si atunci am fi cu toti cistigati,mai putin "baietii destepti"care profita la MAXIMUM de aceasta tara cu venituri mici si taxe URIASE
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google