Carburant Cu 40% Mai Ieftin !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by darksid3 View Post
    O bataie de joc la adresa celor care stau la coada aia lunga cat o zi de post...imi aduc aminte de scenele din filmele cu romani, cand le arunca paine si multimea se tavalea prin tarana, dupa ea.
    cinsism si bataie de joc.

ar trebui sa stam acasa si sa nu alimentam deloc. in schimb ne scuipam ne injuram si ne batem pentru 3 litri de benzina moca.

patetic de jalnic

Comment

Ma scuzati ca ma bag si eu in seama, dar mi se pare o promotie total lipsita de interes!
      Cu siguranta, cine a avut ideea asta...mai bine ma abtin.
      Incet-incet, ne readucem aminte "live"de vremurile cu canistrele prin portbagaj...
      Dupa cum zicea si alessandro, ar trebui sa stam cuminti pe biciclete sau pe jos.
      Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...

Comment

Cum lipsita de interes???
        N-ai vazut ce cozi au fost?
        Deci chiar nu mi-ar strica un plin cu 40% mai ieftin...l-as calca pe cap si pe vecinu daca ar fi in fata mea la coada

Comment

stati sa vedeti sapt viitoare )

la 5:00 dimineatza coada de juma' de km ) ..ca acum se stie vestea ...numai are rost sa mergem ! ...
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

De ar fi si in zona mea o promotie de asta as sta cu 2 zile inainte la coada numai sa prind. Mai ales ca astazi am vazut ca la statia OMV benzina carera 95 este4.72 lei azi maine e 5 lei..... biciclete si mersu pe jos asta o sa ne ajunga!

Comment

Ce se mai agita lumea. Asta este o miscare de marketing cu scopul de a arata cine detine monopolul pe benzina si produsele conexe ale aceste tari.

Suna foarte tentant sa facem plinul cu preturi de acum 1 an.
              Limita de 1 ora care este dumnezeiasca pentru ei ... ai depasit pe bon platesti intreg, fara reducere.

Ca fapt divers se anunta cu 3 ore inainte de "ora macelului" benzinaria aleasa deci nu mai presupuneti. Imbulzeala placuta.
              Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Oare merita sa te calci in picioare pe 150 ron? Si sa pierzi vreo 5 ore?
                Nu mai bine cauti o activatate de iti place, ce-ti poate aduce 150 ron, poate chiar si mai rapid?
                Suntem uneori "prosti de saraci"

Comment

eu unul asi sta la rand daca ar fii si in la mine in oras. daca nua r fii mare limbulzeala.
                  orice reducere este buna daca poti profita de el - parerea mea.

Comment

Din moment ce este imbulzeala si trebuie sa pierzi ore multe + draci facuti, oare merita?
                    Ca asa, sa fie mai ieftin, ok, de luat. Dar merita sacrificiile?

Comment

sigur ...ce coada era duminica )

abia astept weekend-ul asta ...sa vad ce coada va fii )

singura metoada ...GePeLe Rulles )

Comment

sau diesel
                        sigpic

Comment

Sau pui carca si muncesti mai mult. Voila

Comment

Nu reduc si GPL-ul cu 40%? Mi-ar prinde tare bine)).

N-as sta doua ore la coada pentru o singura ocazie de a prinde benzina mai ieftina.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

bai alex, tu vrei sa mergi cu masina ca si cum ai merge pe jos?

dupa totii ar sarii pe gpl

Comment

deja merge daca compari cu pretul benzinei...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google