Fara Stres Din 20 Septembrie - Politia Nu Mai Da Amenzi !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ Sibianul - Politia rutiera nu va mai dirija circulatia, nu va mai da amenzi, ci doar avertismente, nu vor mai face audieri in dosarele penale.

Cel mai bine e sa stati totusi in banca voastra si sa nu ii puneti la incercare.

Comment

Azi dimineață în p-ța Charles de Gaulle poliția dirija circulația deci...

Comment

Cu doi rataciti nu faci primavara )
        Cine stie, poate abia azi s-au trezit din cheful de weekend si nu-s la curent cu protestu )

Saracii...le plang de mila

Comment

CataLiNNN , teoria o stim toti! Dar, dupa cum vezi si altii au vazut aceleasi chestii........Deci....
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Azi la ora 18 in piata unirii politia dirija circulatia , calea grivitei in intersectie la gara de nord dirijau circulatia, piata operei la fel...
            sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Abureli, n-as vrea sa fac un pariu ca-mi fac astia dosar penal daca ma opresc si afla ca am permisul suspendat, asta in caz ca as circula cu masina)), isi fac treaba in continuare.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

personal sunt zilnic in trafic de dimineata pana aproape seara
                la fiecare colt de intersectie vad cate un politist care isi face treaba
                opresc masini (ieri chiar 2 cazuri am observat), sunt atenti la trafic, deci nu prea cred faza asta cu redusul de atributii

Comment

e vjeala. ieri in fata mea l-a oprit pe unu pt radar(ma rog sa nu ma fii luat si pe mine).
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google