Battlestar Galactica noua serie
Ce seriale vizionati ?
Collapse
X
-
Originally posted by BlueStar_KWO View Postde serialul band of broGhers nu am auzit...ce fel de gen e?
Daca insa te referi la Band of BroThers, genul este 'war'! Si fiind inspirat din fapte reale eu l-as incadra si la 'history'.
Vezi pe google mai multe detalii.
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostEu vizionez doar seriale de comedie.Cel mai tare serial,pacat ca are doar 2 sezoane: The war at home.E bestial.Rad cu lacrimi.Il gasiti pe vplay.ro...Pacat ca trebuie sa astepti o jumatate de ora sa il vezi.
PS:uitati-va dimineata sau seara dupa 10 pentru ca altfel se incarca greu serialul.Cel putin la mine asa e.
Originally posted by Niki B View PostCalifornication... pe scurt este vorba despre viata unui scriitor... care f@%3 tot ce prinde
Originally posted by gl_mmm View PostNici eu n-am auzit de asta!
Daca insa te referi la Band of BroThers, genul este 'war'! Si fiind inspirat din fapte reale eu l-as incadra si la 'history'.
Vezi pe google mai multe detalii.
Comment
-
Originally posted by BlueStar_KWO View Posttudor vezi ca a aparut deja sezonul 4...sunt doua episoade)..stiu ca e mai mult de fete da mie mi-a placut mult
si mie mi-a placut mult, am vazut de 2 ori )))))" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
The Tudors sez 1-4 pe HBO, Star Trek-The Next Generation.
SI inca unul ciudat de pe HBO, Big Love-cu o familie de mormoni.
Mai am o multe seriale de vazut , stau cuminti pe DVD-uri.
Din cele vechi, imi aduc aminte de unul difuzat la TV prin anii '90-Pretender.
Comment
-
Originally posted by cris_iasi View PostDin cele vechi, imi aduc aminte de unul difuzat la TV prin anii '90-Pretender.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment