MihaitzaMCV Si eu sunt dinamovist dar in seara asta am fost roman,deci am tinut cu steaua,iar faza cu numarul de posturi nu cred ca a vrut sa urmareasca asta ci poate doar a simtit nevoia sa intre in discutie la "cafenea"....sa nu mai fim suparati pentru ce s-a intamplat in seara asta la steaua, repet ar trebui sa ne obisnuim nu e prima data si nu va fi nici ultima cand suntem dezavantajati:-j
Steaua Furata De Arbitrii !!!
Collapse
X
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostStii ce nu inteleg eu ? .. De ce unii , care aparent nu au nici o treaba cu fotbalul sau cu Steaua in cazul asta , se baga in seama aiurea ?
Care e problema ca am deschis un topic despre ce s-a intamplat in seara asta pe Cafeneaua forumului ? Dar cred ca unii din voi vor sa faca posturi mai multe .. sa fie acolo la numar .. sau desigur sunt dinamovisti ..
Comment
-
Fratilor a fost si vina lui boul ala de Kapetanos.
Ma uit la Gsp Tv si toti din fotbalul romanesc,,adica nume grele,,il condamna pe Kapetanos.
Una peste alta nu trebuia sa ii dea lu ala cu pumnul/cotul in gura...Ala e principalul vinovat,,Sunt Stelist ,,ca sa stiti,,,dar ala a ingropat echipa...si chiar acum Dukadam zice la Gsp ca nu trebuia sa faca ala gestul de cacao!!!
Comment
-
mai bine numai ziceai ) ... iar 24h coada la benzinarie ) ...sorry de off
Comment
-
inchideti ma taraba , nu merita steaua thread pe logan club.
e vina lu ala , e vina lu ala , ba a lu ala , ba nu a lu ala...
cu sau fara kapetanos tot asa se intampla.
steaua a avut noroc la inceput , italieni la sfarsit..ce e greu de inteles ?
Comment
-
Bravo baietziAttached FilesSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
ce e cel mai dureros e ca a fost furata pt ca suntem romani. si daca suntem atenti in ultima perioada echipele romanesti sunt constant furate. si nu doar steaua (care deja e prea clara treaba si in meciul de la liverpool si azi) dar si cfr-ul, timisoara (in meciul cu manchester city de acasa au avut penalty la 0-0) sau mai ales vasluiul la meciul cu lille din deplasare cand nu au dat un offside de 2-3m si aia au dat gol, la 0-0. Deja nu cred ca e o intamplare toate astea in doar o luna.
probabil ca ne-au luat frica din anii cand am scos coeficienti f buni si acum ne scot cat mai repede din europa.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
furata de arbitri dar si "lovita" de Kapetanos! Kapetanos nu trebuia sa faca ce a facut insa polonezului i-ar fi trebuit cateva "scatoalce" pentru modul in care a arbitrat! era ireal acel 3-0 in min 15...ar fi fost prea frumos...
Comment
-
un maim mare de al fodbalului romanesc a zis:daca eram buni îi bateam cu tot cu arbitrii.ideea e ca jucatorii romani nu sunt pregatiti psihic pentru momentele de genul asta.cedeaza usor.nu e prima oara cand se intampla asa ceva unei echipe romanesti.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Meteagna romaneasca sa dam vina pe altii tot timpul. La fel si la faza cu Urs Meier, ce albitru e devina ca ai nostri sunt incompetenti si nu stiu sa tina o minge pentru cateva minute? Albitru a bagat mingea in poarta? Albitru a dat cu pumnul? Albitru a bagat toata echipa cu curu in poarta? mai continui...?
Nu se lauda oierul sef ca Steaua joaca tiki-taca-kaka-maca si nu poate sa le ia mingea nimeni? Hai sa fim realisti si sa nu mai dam vina pe altii pentru neputina/prostia noastra.sigpic
Comment
Comment