Steaua Furata De Arbitrii !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa vedeti ce marfa arata ambasada poloniei ...ca jegosul ala nu a mai avut curaj sa mearga la hotel ...e drept ca e si vina lui Kapetanos ...dar din pacate s-a vazut ca arbitrul a inclinat mult balanta si nu spun ca Napoli nu a jucat bine ...bv lor pentru revenire dar nu asa se face
    Ps. Ma uit aici si nu inteleg de ce mai scriu anumite persoane care nu au nici o treaba cu fotbalul
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

Comment

cine a fost echipa care a bagat in 15 minute 3 goluri? ca in nici un caz steaua nu a fost acea echipa. la cum au jucat dupa acele goluri era de asteptat, au intrat cu autobuzul in poarta si asteptau sa ajunga mingea in bratele lu tatarusanu. primul care a dus la acest esec a fost kapetanos, apoi echipa, 2 bare si nu in ultimul rand ARBITRUL Marcin BorskiRIP. daca napoli dadea gol in minutul 100 atunci fluiera rahatul ala cu ochi. nici macar nu a asteptat sa aduca mingea la mijlocul terenului si a fluierat de final. a avut directiva de la uefa ala. eu unul nu ma mai uit la meciurile stelei din europa league

Arbitrul întâlnirii, Marcin Borski, are un trecut controversat. Polonezul a fost promovat în prima ligă din ţara sa în 2004, în timp ce era angajatul clubului Zaglebie Lubin, şi retrogradat apoi pentru pentru blaturi. Un an mai târziu a fost bătut la finalul unui meci Katowice - Odra Wodzislaw de către fanii gazdelor, după ce favorizase echipa adversă. În fine, în 2006, Borski a apărut în stenogramele compromiţătoare din scandalul de corupţie care a zguduit fotbalul polonez, dar a fost declarat nevinovat în primăvara anului trecut.
      Last edited by bogdan_1984; 1 October 2010, 09:21.
      sigpic

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
        Fratilor a fost si vina lui boul ala de Kapetanos.
        Ma uit la Gsp Tv si toti din fotbalul romanesc,,adica nume grele,,il condamna pe Kapetanos.
        Una peste alta nu trebuia sa ii dea lu ala cu pumnul/cotul in gura...Ala e principalul vinovat,,Sunt Stelist ,,ca sa stiti,,,dar ala a ingropat echipa...si chiar acum Dukadam zice la Gsp ca nu trebuia sa faca ala gestul de cacao!!!
        Subscriu. Dar nu numai vina lui Kapetanos, pana la urma la 3-0 un varf eliminat nu da peste cap sistemul de joc ce trebuia abordat in continuare, cand te aperi un om lipsa nu se simte asa mult. Pui un om in plus la mijoc si blochezi totul pana la careu, nu sa se plimbe mingea 75% din timp numai in careul Stelei. Ma si mir ca am luat doar 3.
        Dar apararea e varza, iar Tatarusanu, la fel. Shilton a aparat poarta nationalei Angliei pana pe la 42, ravelli pe cea a Suediei pana pe la 39, Manchaster United a facut performanta numai cu portari copti (Schmeichel, Van der Saar).
        Bineinteles ca stiu de Iker Casillas, da ala nu gresea din 2 in 2 meciuri ca Tatarusanu, de aia a aparat la Real continuu.
        Cred ca Tatarusanu a avut o sansa, doua zece, cam ajunge. Sa faca varza meciuri la alta echipa, ca stelist mor cand il vad, am scapat de Zapata si dau de asta, degeaba scoti 10 mingi si apoi scapi 2 in poarta. Plus cate mingi la careul de 6 m le-a lasat ,cand erau clar ale portarului.
        Mai bun era Cernea. Dar pe tatarusanu il vrea Gigi, ca adat bani multi pe el, ca loser-ul.
        Last edited by mr.K; 1 October 2010, 09:22.

Comment

Vorbesti ca se te aflii in treaba ......habar nu ai ce inseamna sa joci cu un om in minus indiferent de ce compartiment vorbim ....ei pe atac aveau tot timpul un om liber .....iar Tatarusanu cat vroiai sa apere??? Fotbalul pe teren e altceva decat pe calculator
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

Dupa cu mvezi, ma aflu pe un forum, de aia vorbesc si nu ca sa ma aflu in treaba. Si pentru ca sunt stelist si pentru ca stiu multe despre fotbal.
            Poate peste vreo 12 ani (apropo, in '86 eu ma uital la finala CC, tu?)o sa afli si tu cate ceva despre oameni mari din fotbal o s avezi cum se tine un rezultat, indifernt ca fura arbitrul, cum facea al in favoarea Barcelonei. Probabil nici de portarii aia nu stiai daca nu ii aminteam, aflai de la Discovery de la emisiunea Dirty jobs (acolo e Schmeichel).
            Tatarusanu a facut asa si cu echipe de 2 lei din Liga 1, asa ca las-o cum e.
            Last edited by mr.K; 1 October 2010, 09:31.

Comment

s-a intrebat cineva de ce la meciul cu middlesbrough dupa un avantaj de 3 goluri au pierdut dramatic?iar in minutul in care existau 3 goluri diferenta(tur-retur) un roman(ramas anonim) a pariat 1 milion de euro pe victoria middlesbrough pe o cota de 20????
              de ce aseara becali a ajuns la stadion dupa ce scorul era de 2-0?

mafia pariurilor exista!!!
              fara

Comment

{inchideti ma taraba , nu merita steaua thread pe logan club } apropos,ce au facut aseara dinamo si rapid in Europa League ?
                ubi concordia ibi victoria

Comment

S-au uitat la Manchester City - Juventus 1-1. Si acolo a furat arbitrul, ca s-a terminat la egalitate.
                  In prima partida din grupe, Juventus - Lech Poznan 3-3, ma intreb daca acum polonezul i-a ajutat pe italieni pentru ca le-au dat un punct alor de la Poznan. Ma indoiesc. Omul a fost rau intentionat, e clar, dar asta nu scuza gafele echipei noastre.

L.E .
                  Villarreal - FC Bruges 2-1 (Rossi 41,Rodriguez 56 / Donk 45)

Vargas (FC Bruges) a fost eliminat în minutul 26. Si nu au luat 3 in deplasare, nu acasa. Ba chiar au si marcat in 10 aia de la Bruges, iar Villarreal are forta de joc mai mare decat Napoli.
                  Astea fiind zise, ma duc sa mai invat niste fotbal.
                  Last edited by mr.K; 1 October 2010, 10:29.

Comment

Originally posted by dragos firoiu View Post
                    {inchideti ma taraba , nu merita steaua thread pe logan club } apropos,ce au facut aseara dinamo si rapid in Europa League ?
                    decat sa se face de ras ca de obicei mai bine stau acasa.
                    calm ca sare vena , oricum nu tin cu nici o echipa din astea 3.
                    caracteristic rromansc , sau vazut cu 3 goluri bulanoase , si haida toti sa ne aparam , ca sigur aia e prosti si nu stie cu mingea.
                    la noi fotbalul tine doar o singura repriza...

Comment

E trist ce se intampla in Europa...echipele cu renume trebuie intotdeauna sa treaca mai departe.
                      Nu mai este nimic de comentat.Cert este ca mie unul chiar mi-au placut cele 2 meciuri ale Stelei din aceasta grupa...La Liverpool,chiar daca au luat 4,au aratat ca tot raman pe atac si tot fac spectacol.
                      Dar mai trist este ce se intampla in Romania...unde ciorile si cainii au intotdeauna de comentat.Dar aici se vede ca nu gandesc...un parcurs bun in UEFA,al oricarei echipe duce la un coeficient bun al Romaniei.
                      In primele 20 de minute au aratat ca Steaua este o echipa de calibru,deja ma gandeam la meciul cu Kiev,apoi la 3-1 am inceput sa imi fac griji de ceea ce s-a intamplat cu Lyon.
                      Un om in minus + un arbitru care nu are ce cauta in Europa au ruinat o seara frumoasa.
                      Pentru mine,baietii au fost castigatori,indiferent de ce zice lumea.Sanse sunt,sunt destule si parca vad cum o sa planga Napoli in ultima etapa cand Liverpool are meci in deplasare cu Steaua,iar daca stelistii nu vor putea sa le tina piept,cormoranii tot le vor "da" meciul.

Comment

Au cam tinut polonezi cu italieni dar si romani si-au facut viata grea...portarul in minutul 92 si-a frecat mainile 2 minute acolo si normal ca arbitrul sa prelungeasca tragerea aia de timp.
                        Apoi eu zic ca meciul a fost pierdut din cauza lui Kapetanos care omu aceeasi gafa a facuto si in meciul cu Liverpool unde si acolo a fost eliminat si a lasat echipa in 10...omu asta sigur are ceva...mai bine scapa steaua de el.

Comment

Originally posted by dragos firoiu View Post

Sa ne spui tu noua unde joaca Dinamo si Rapid in Liga Europei!!..Cu cine? Pe ce stadioane?

Comment

sa-ti spuna cei ce considera ca Steaua nu are loc in aceasta sectiune a forumului.pentru ei era intrebarea.retorica.
                            ubi concordia ibi victoria

Comment

Scuze...am crezut ca esti anti Steaua...
                              AAAAAAAAAAAAA au batut frate toti si la scor detasat
                              Cred ca o sa ajunga in primavara europeana sigur

Oricum a fost un meci de infarct,,,,am jucat frumos,,,pacat da gafa lui Kape...pacat de arbitru,,,pacat de mafia Napoletana..
                              Ca de obicei italienii au asteptat pomana si parastasul din partea arbitrilor,,,iar ca sa joci in 10 oameni peste 60 de minute nu cred ca este usor...
                              Si ca sa rezisti 98 de minute in ritm alert ,,iar nu cred ca rezista o echipa,,,si eu zic ca fiecare minutel si secunda de la sfarsitul reprizei a doua a contat in conditia fizica a jucatorilor.
                              Daca noua ca telespectatori ni s-au parut secundele minute si minutele ore,,care vorba aia,doar stateam pe fotolii confortabil,,,,dar jucatorilor Stelei care si-au dat sufletul in joc ???
                              Bravo lor,,cinste lor,,,ca doar asa mai aude Europa de romani,,si cu bune si cu rele,,,ca din partea Rapidului si lui Dinamo ,,,rusine...
                              Last edited by Ivan Marian; 1 October 2010, 16:17.

Comment

@CataLiNNN din cauza gandirii paguboase s-a terminat meciul de aseara asa cum s-a terminat, asa cum crezi/speri tu ca Liverpool "da" meciul Stelei asa au crezut si jucatorii ca italienii aia nu o sa dea goluri daca e deja 3-0.

Socoteala simpla: 4 minute prelungiri , tatarusanu a stat pe teren 2 minute si plus schimbarea lui Surdu 30 de secunde inseamna 2,5 min. Golul celor de la Napoli a venit in minutul 96:56 de secunde, adica arbitrul ala a lasat in plus fix 26 de secunde, din ceea ce spuneti voi eu inteleg ca Steaua e o echipa care nu poate rezista 26 de secunde fara sa ia gol. Corect rationamentul meu?(asa am invatat in clasa a 9a la logica-silogisme). Daca asta credeti voi despre echipa voastra de "suflet" eu ma abtin de la a mai face orice alt comentariu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google