Steaua Furata De Arbitrii !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu exista scuza de la 3-0, totusi nu putem trece si peste arbitrajul paranormal DAR asta nu e o scuza.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

jucatori sunt de vina , si fotbalul romanesc...
      niste pramatii , stau in cluburi si vor performanta.
      da napoletanii cum au putut sa alerge 98 min ? au vreo 3 c&%e sau cum ?
      zice`ti mersi ca a`ti marcat 3 goluri bulanoase si ca nu au luat si cele 3 puncte cu ei.

Comment

Daca Kapetanos nu lasa echipa in 10 nu se ajungea aici...cum zicea si un ziarist de la prosport..."omu e labil psihic"... greci cica abia asteptau sa scape de el...din cauza asta l-au luat si gratis cei de la steaua.

Comment

lasa ma , ca altii au castigat meciuri in 10 , numai cautati scuze acuma.
          da cand a dat golul e bun , acuma nu mai e , ca a lasat echipa in 10

Comment

calm, ca sare vena !!
            ubi concordia ibi victoria

Comment

Deci...nu va mai agitati asa!
              Intr-adevar, Steaua a fost furata de arbitrii......DAR...o echipa mare tine de rezultat, indiferent ce s-ar intampla1
              Sa nu dam acum toata vina numai pe arbitrii!
              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Originally posted by dragos firoiu View Post
                calm, ca sare vena !!
                pac pac , te`am becalizat , sau papagalizat
                vOI intai sa faceti antrenamente , sa rezistati 90 min , nu 45.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                  Nu exista scuza de la 3-0, totusi nu putem trece si peste arbitrajul paranormal DAR asta nu e o scuza.

Nu sunt microbist,dar pe timpul lui Tcheashk mai ma uitam si eu la meciuri de astea.Si atunci eram discriminati de arbitri,tin minte asta pt ca mi-era mai teama de arbitri decat de echipa adversa.Si cu toate astea baietii aia munceau de mama focului,chiar daca nu erau platiti ca astia de acum.
                  Sa va mai zic ceva...de multe ori dejucau planurile alora,chiar daca si arbitru ne era potrivnic.Dupa parerea mea celor din ziua de azi le lipseste vointa,sunt ceva de genul..."pussy"
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eu i-as lua vreo 20% din salariu lui Kapetanos pentru cate gafe a facut pana acum....si asa vroia berbecali sa aiba toti jucatori maxim 120 mii/an salariu.

Comment

cainele moare de drum lung si...altii de grija altora ! si, ies, pt ca nu sufar manelele !
                      ubi concordia ibi victoria

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                        Eu i-as lua vreo 20% din salariu lui Kapetanos pentru cate gafe a facut pana acum....si asa vroia berbecali sa aiba toti jucatori maxim 120 mii/an salariu.
                        mai supercar , da in trecut cand intra in teren si salva meciurile de unul singur era bine ?
                        asta e , mai sunt si pase proaste in cariera unui jucator.

Comment

Sunt rapidist dar aseara am fost roman si imi pare sincer rau pentru esecul stelei! mai multi factori au dus la acest desastru cum ar fi: In primul rand mentalitatea in al doile albitrui iar apoi si Kape....! As vrea sa imi zica si mie cineva cand s-a intamplat in istoria recenta ca o echipa romaneasca sa fie favorizata de albitru? Si sa ne gandim bine acum cativa ani gan steaua a jucat cu rapid in sferturile cupei UEFA oare sa fi fost o intamplare ca au picat sa joace una cu alta sau cuiva ii era firca de elanul romanilor de atunci! De la performanta fotbalul romanesc a cazut iar in groapa echipa nationala se duce in groapa si ea totul merge inapoi! Parerea mea e ca romanilor le lipseste un pic de sange rece pe langa alea 3 care le-a dat steaua trebuia sa fie tot pe ei si le mai dadea 3 sunt convins dar.... au bagat autobaza in poarta! Imi pare rau ca tot timpul se intampla asa ceva!

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                            mai supercar , da in trecut cand intra in teren si salva meciurile de unul singur era bine ?
                            asta e , mai sunt si pase proaste in cariera unui jucator.
                            Degeaba da goluri...daca intr-un final te lasa in 10 sau provoaca un penalty.
                            Am aflat ca a fost penalizat...nu a primit prima de joc la meciul cu Napoli.

Comment

nu e vorba ca da goluri , era vorba ca a castigat meciuri ! prin golurile sale.

Comment

cand a fost steaua furata de arbitrii????a avut 3-0?!eu asa stiu....eliminat a fost un atacant,daca aveau antrenor nu era nici o problema,nu ai de ce schimbi nici tactica,mai ales ca aveau 3-0 IN SANGE!!!! plus ca minutele de prelungire peste prelungiri au fost total corecte!!!terminati cu prostiile si cu vaicarelile....vedeti cauza si nu efectul!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google