Eu cred ca Basescu a vandut meciul asta... vrea sa ne bage in criza de tot
Steaua Furata De Arbitrii !!!
Collapse
X
-
normal, invidia vorbeste din multi din cate vad. Acu nu inteleg de ce threadul mai este deschis? da am inteles vinovat cel mai mult e Kapet.. dar cititi ce zice Cata !! cand da un gol e mai bun ?? normal, e the best ! au avut 3-0 Steaua, dar neatentia, lenea si altele au dus scorul la 3-2 si din cauza arbitrului a ajuns la 3-3 ! ( pentru cei ce neaga acest lucru , ori sunt mult prea invidiosi, ori nu sunt romani - Steaua echipa romaneasca jucand cu o echipa straina- , ori nu stiu sa calculeze, faceti rost de meci si calculati secunda cu secunda si in niciun caz nu iese 8 minute prelungire in total !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Ma eu am vazut la stiri:"Tatarusanu a stat pe jos 2 min si 40 de sec,apoi a venit schimbarea lui stancu cu surdu(30 sec.).Golul alora a fost in min 96 si 58 de sec."Eu zic ca nu i se poate zice nimic arbitrului.Asta v-o spune un stelist convins.
Comment
-
golul s-a dat in minutul 97 si cateva secunde, nu retin, si scria ca golul a fost dat in minutul 98 ! si de unde 4 minute prelungire?
ps: ati vazut faza cand antrenorul arata 4 degete ? asta dupa ce s-a dat 4 minute prelungire? sau nu inseamna nimic ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Aia de la Dinamo rezista mai mult de 45 de minute. La bautura. Oricum, Steaua nu are forta d ejoc, fara atacanti incisivi, fara coordonator de joc iar de aparare nu mai zic de cand au o plecat Goian, Radoi, Ghionea.
Tot campionatul e doar o ciorba cetoasa si fata gust. Se vede cum in Europa ne bat echipele mici din campionatele mai de doamne ajuta (campionatul din Olanda e doar "decent", in nici un caz prea valoros). Dar Steaua, Dinamo, Rapid, CFR, Timisoar s-ar lupta pentru evitatarea retrogradarii in Olanda, asa slab cum e. De ce? Pentru ca acolo jucatorii sunt crescuti de mici, repeta driblingurile standard de 10.000 de ori inainte de a prinde un loc in echipa mare si sunt motivati sa faca sport. Stie cineva cate terenuri cu iarba, pentru copii sunt numai in Amsterdam? Mai multe decat in toata Romanica.
Comment
-
da si toate astea se reflecta in echipa mare. iar nationala in momentul de fata se afla pe locul 50, cea mai proasta clasare. o fi si vine antrenorului in mare parte, dar nici jucatorii nu sunt stralucitiLast edited by bogdan_1984; 22 October 2010, 12:56.sigpic
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postla noi pleaca de sus , nu de la jucatori.
Comment
Comment