asa este astia de la malu marii , shumahari toti , cu cat tinde masina spre culoarea rosie cu atat e mai shumahar.
Cum sa fac???
Collapse
X
-
Fratioare totul tine de noroc si ghinion. Tata de sofer de weekend si iese la 3 saptamani cu masina din oras , iar in oras ii place tramvaiu , treaba lui . Eu conduc zilnic si nu m-a oprit niciodata politia pentru nimic , am avut multa bafta la numeroase incalcari grave ale legislatiei , gen trecut pe rosu cu 100h , asta e , o calcam nu de alta , dar le dadea verde la aia
Ei in alta ordine de idei , tata iese o data la 3 saptamani din casa si acum o luna l-a prins radarul in comuna spre calarasi cu 105 km /h , 3 luni pe bara )Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
admira, cugeta, sau vei ajunge ca ei
am avut in liceu multi prieteni ca tine, motoare nenorocite, masini nenorocite, nu vrei sa sti ...
si eu o mai ard ... dar responsabil, nu sa ma dau smecheras cu pejo 207
sigpicMy ride
Comment
-
simplu... pe banda 1 mai merg si camioane autobuze , asta a fost si problema... ca aveam de ales intre a frana sa raman in urma si sa trec pe banda 2(spe banda 1 era un autobuz) sau sa ii dau talpa si sa ma duc dracu . si cum m-am gandit ca mercedesu franeaza da` nu alearga ca loganu... uite`ma cu 12 pcte )
pai da ma... normal ca iti iaa talonul daca il ai in geam . eu il am in portbagaj deaia nu imi zice nimeni nimic de el )) glumesc... haz de necazLast edited by silviu_cos; 29 October 2010, 10:52.
Comment
-
Cred ca ai putina nevoie de consiliere psihologica pe teme rutiere...nu e vorba de ghinion,toti avem momentele de care te lovesti si tu,insa destul de rar...lasa planetele in pace...fi putin mai obiectiv...traficul inseamna realitate.Doamne fereste de lucruri mai rele...cu consecinte grave,ca punctele sunt doar pe hartie intradevar cu limita
Poti incepe cu putin mai mult calm la volan.
Comment
Comment