Mai sa vezi ce pateste consoarta.
Acu' o saptamana ia o pereche de pantofi de la leonardo.
Acasa surpriza, cand i-a luat in picioare si a facut cativa pasi cu ei ''zdrang zdrang zdrang''...
Ceva bilute intr-unul din tocuri, dar zdrang ca lumea.
Se duce cu ei inapoi (si i-am spus sa mergem impreuna, aveam o presimtire) si ce sa vezi? ''Nu-i putem schimba ca ati umblat cu ei''.
''Pai am facut cativa pasi cu ei si am auzit ca zdrangane''.
''Ne pare rau, asta e politica noastra, nu ii putem schimba''.
A mea mai tacuta din fire s-a blocat. Le-a spus ca o sa le faca o plangere la OPC si a plecat cu marfa neschimbata.
Acuma imi toaca mie nervii ca sa trimita ea mail la leonardo (nici macar n-au site) sa faca ea sesizare la derectori, etc etc.
Eu mi-am propus sa mai merg o data maine sa vad si eu cum pot fi asa de neobrazati (vreau sa-i si inregistrez) si apoi sa ma duc la OPC daca nu rezolv nimic.
Ea nici nu mai vrea sa auda de ei, diirect la OPC.
Asta mai inseamna timp si nu stiu in ce masura e rezolvare rapida/eficienta.
Ati patit ceva de genu?
PS: are bonu de casa si foaia de garantie.
Acu' o saptamana ia o pereche de pantofi de la leonardo.
Acasa surpriza, cand i-a luat in picioare si a facut cativa pasi cu ei ''zdrang zdrang zdrang''...
Ceva bilute intr-unul din tocuri, dar zdrang ca lumea.
Se duce cu ei inapoi (si i-am spus sa mergem impreuna, aveam o presimtire) si ce sa vezi? ''Nu-i putem schimba ca ati umblat cu ei''.
''Pai am facut cativa pasi cu ei si am auzit ca zdrangane''.
''Ne pare rau, asta e politica noastra, nu ii putem schimba''.
A mea mai tacuta din fire s-a blocat. Le-a spus ca o sa le faca o plangere la OPC si a plecat cu marfa neschimbata.
Acuma imi toaca mie nervii ca sa trimita ea mail la leonardo (nici macar n-au site) sa faca ea sesizare la derectori, etc etc.
Eu mi-am propus sa mai merg o data maine sa vad si eu cum pot fi asa de neobrazati (vreau sa-i si inregistrez) si apoi sa ma duc la OPC daca nu rezolv nimic.
Ea nici nu mai vrea sa auda de ei, diirect la OPC.
Asta mai inseamna timp si nu stiu in ce masura e rezolvare rapida/eficienta.
Ati patit ceva de genu?
PS: are bonu de casa si foaia de garantie.
Comment