Leonardo, Nesimtiti Ordinari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Leonardo, Nesimtiti Ordinari

Mai sa vezi ce pateste consoarta.
    Acu' o saptamana ia o pereche de pantofi de la leonardo.
    Acasa surpriza, cand i-a luat in picioare si a facut cativa pasi cu ei ''zdrang zdrang zdrang''...
    Ceva bilute intr-unul din tocuri, dar zdrang ca lumea.
    Se duce cu ei inapoi (si i-am spus sa mergem impreuna, aveam o presimtire) si ce sa vezi? ''Nu-i putem schimba ca ati umblat cu ei''.
    ''Pai am facut cativa pasi cu ei si am auzit ca zdrangane''.
    ''Ne pare rau, asta e politica noastra, nu ii putem schimba''.
    A mea mai tacuta din fire s-a blocat. Le-a spus ca o sa le faca o plangere la OPC si a plecat cu marfa neschimbata.

Acuma imi toaca mie nervii ca sa trimita ea mail la leonardo (nici macar n-au site) sa faca ea sesizare la derectori, etc etc.
    Eu mi-am propus sa mai merg o data maine sa vad si eu cum pot fi asa de neobrazati (vreau sa-i si inregistrez) si apoi sa ma duc la OPC daca nu rezolv nimic.
    Ea nici nu mai vrea sa auda de ei, diirect la OPC.
    Asta mai inseamna timp si nu stiu in ce masura e rezolvare rapida/eficienta.

Ati patit ceva de genu?

PS: are bonu de casa si foaia de garantie.

In toate magazinele leonardo marfa are 30 zile garantie si sunt obligati sa o schimbe . Asta e ce spun ei. Cunosc un caz care a schimbat pe garantie 3 perechi de tenesi din leonardo din auchan.
    Mergi cu incredere peste ei ca trebuie sa iti schimbe perechea .
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

si nu mai cumparati de la Leonardooo
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

si totusi, eu zic ca fac lucruri bune nu numai incaltaminte.
        lipsa text

Comment

Oameni buni, Leonardo nu produce nimic, doar le comercializeaza. Adica le importa de prin china, italia, si alte tari
          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/vand_d....html?p=782991

Comment

Pai or face si lucruri bune, dar in cazul de fata au fost niste magari, gunoaie.
            Oricum, maine ma duc sa vad si eu cat sunt de nesimtiti (si stiu ca ma voi enerva).

Chiar ma uitam pe biletul de garantie si zice asa: garantie 30 zile de la achizitionare, se repara, inlocuiesc sau restituie contravaloarea lor pentru deficiente neimputabile consumatorului.
            .

Pai daca are o bila intr-un toc ce zdrangae, ce drac sa imputa?
            Ei zic ca a umblat cu ei, a umblat 3-4 metri, adica pana la usa, inuman.
            Deja imi urca pulsu.

Comment

Ai garantie 30 de zile la toate produsele, incearca sa vorbesti cu sefa de magazin, banii inapoi ii primesti mai greu dar poti alege altceva.
              Daca nu te intelegi nici cu sefa de magazin suna la Oradea la sediul central 0259472365, nr de la Leonardo secretariat.
              Mai departe te descurci tu.
              Bafta
              sigpic http://www.loganclub.ro/forum/vand_d....html?p=782991

Comment

Aaaa da, multumesc.
                Atata am cautat dupa un nr de telefon...
                Multam inca o data.
                Sper s-o rezolv la magazin.

Comment

Leonardo stiu ca e comerciant si producator la noi in tara, are contrac si cu APACA, acolo se fac o gramada Leonardo, fara incaltaminte, in tara are si de incaltaminte dar nu-mi mai aduc aminte pe unde
                  lipsa text

Comment

Este comerciant dar nu este producator la noi in tara ci....in China. Ca a fuzionat/contractat o perioada de la Apaca , e altceva!!

PS. se ducea la Milano , lua cate o pereche de pantofi de firma , modelul care ii placea..se ducea in China si-i multiplica ;) eeee....voilaaa...

Acum oricum sunt in insolventa...
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Lanţul de magazine de încălţăminte Leonardo, deţinut de omul de afaceri Florin Panea şi aflat în reorganizare judiciară din toamna anului trecut, va deschide şase noi unităţi în acest an, dar va şi închide alte şase, care sunt neprofitabile. Mai multe aici.
                      Am patit si eu ceva asemanator : un pantof era dezlipit si am vazut deabia acasa, dar mi l-a schimbat dupa ce am vorbit cu sefa de unitate, si numai dupa ce am amenintat cu OPC-ul.
                      Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                      sigpic

Comment

Eu unul nu am fost nici o data impacat cu produsele Leonardo,foarte multe produse de proasta calitate pe care le gasesti la targurile de Duminica la preturi de chiar jumate .

Cat despre pantofi buclucasi nu te lasa intimidat de balivernele lor si dute mai departe daca era din vina ta mai intelegeam dar sa ii iei deja cu defect si sa nu ii mai schimbe e chiar de tot . Si femeile astea stau 7 ani la cumparaturi si nici macar nu verifica si ele ca peste tot sunt defecte,
                        sigpic

Comment

Tavi, legile mai sunt făcute pentru a fi încălcate.
                          În plus, când consoarta ta a încercat papucii, I-A ÎNCĂLȚAT ȘI A FĂCUT 2-3 M CU EI, ÎN MAGAZIN.
                          Iartă-mi felul direct de a o spune, dar v-au luat de fraieri, încurajați și de faptul că ea a tăcut. Am avut o aventură cu ei, tot cu încălțări pentru consoartă, dar i-am liniștit, fiindcă eu nu tac (și mă ajută și gabaritul).
                          Cu alte cuvinte, șo'pe ei și nu te lăsa călcat pe banii tăi, cu tot cu politica lor de @&@at.
                          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Originally posted by felix. m View Post
                            ....................... . Si femeile astea stau 7 ani la cumparaturi si nici macar nu verifica si ele ca peste tot sunt defecte,
                            +1
                            I-am spus treaba asta, dar nu mai mult ca acu' o vad mai potolita.
                            Ca pana acum ''ca ii arat eu lor''
                            ...)) Dijaba daca n-a putut la fata locului. Nu suntem toti facuti sa dam din gura, a mea de fel e mai linistita la vorba, da' uite ca si pierzi din cauza asta.

Originally posted by JREwing View Post
                            ............ I-A ÎNCĂLȚAT ȘI A FĂCUT 2-3 M CU EI, ÎN MAGAZIN.
                            Iartă-mi felul direct de a o spune, dar v-au luat de fraieri, încurajați și de faptul că ea a tăcut. ........................
                            In magazin e muzica, lume, nu si-a dat seama.
                            A luat-o de fraiera (am spus, regret ca n-am fost azi cu ea) fiind mai domoala in vorba.
                            Revin maine si va spun daca m-au luat si pe mine de fraier.
                            Last edited by Octavian; 2 November 2010, 21:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

din cate stiu eu toate produsele trebuie sa aiba garantie. La incaltaminte era stabilita o perioada de 30 de zile parca ( chiar purtati).
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google