Leonardo, Nesimtiti Ordinari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Octaviane, dar macar , si-a luat consoarta pantofi cu talpa de iarna ? un ultragrip ceva ? sau macar un snowtrac , ah , ia zi

Du-te peste ei !
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Sau poate asa e modelul...Pantofi cu BILE
      Una peste alta..Eu de cate ori am fost la Leonardo sa cumpar incaltaminte..am verificat amanuntit fiecare pereche in parte,,de papuci,cizme,bocanci,pantofi de dama,,etc.
      Ma uitam peste tot sa nu fie descusuti,rupti,zgaraiati,beliti,etc..
      Pana acum nu am avut probleme cu ei pe teme din astea...deci orice cumpar si de unde cumpar mai uit la produse sa nu aiba defecte.
      Asta e tactica mea si nu am dat gres pana acum..Toate bune si sper sa o rezolvi.

ps,,si in Bucuresti sunt magazine de la Leonardo peste tot((sa nu mai zicem de tara)..mall-uri,supermarkete,etc..Acu depinde si de angajatii de la unitatea respectiva din orasul tau.
      Deci pt o unitate de vanzare Leonardo(poate aia de acolo sunt mai nesimtiti)...nu trebuie generalizat tot brandul.
      Last edited by Ivan Marian; 3 November 2010, 12:54.

Comment

Pai si ea s-a uitat (se uita mai atenta ca mine la detalii) si vizual nu aveau nici un defect, doar ca zdranganeau...Ziceti voi cate defecte d-astea ati vazut.

In fine, am rezolvat-o azi.
        Dar va spun, niste gunoaie fufele alea (la magazinul de la Atrium).
        Cum au vazut-o pe consoarta, ''deci vi-am spun ca nu vi putem schimba! Ca au fost purtati ca car, ca mar etc''.
        Hooooo! Ca solutia e simpla: ori ii schimbati, ori ii schimbati. N-am venit sa fac scandal, am venit sa schimb pantofii, ca am vazut ca pe prietena ati luat-o de proasta.
        S-au oprit din comentarii aiurea (era una mai tare in clont) , expresia moacei mele arata ca urma sa-i infig in gura tocul cu zdranganea la una din fufe.

N-a mai gasit altii la fel, dar cu ocazia asta si-a luat altii si mai faini in aceiasi bani ca erau la reducere de data asta.
        Happy end )))

In concluzie...daca patiti la fel (cum au spus si colegii care au patit le fel) sa fiti tare-n clont ca altfel muriti cu marfa neconforma in brate, ca doar traim in minunata Romanie, unde oamenii simpli care-si castiga traiul prin munca multa si bani putini sunt considerati nimic.

Comment

leonaro is deai mei de la Bh eu am patit ca mia dat un pantof 45si unu 43 greseala mea a fost ca nu am probat doar 1 in magazin dar nu am avut probleme cu ei i-a schimbat ....dar oricum nu prea m-au tinut asta e adevaru 2 luni
          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

despre leonardo nici eu nu am o parere prea buna. multe chinezarii, calitate de care mereu te indoiesti, iar la cele care intradevar sunt de calitate au niste preturi enorme. de fiecare data cand am luat ceva de la leonardo m-a tinut maxim 6 luni. ba s-a crapat talpa, ba s-au rupt tocurile la nevasta-mea, ba s-au dezlipit. dadeam si multi bani si tineau ca o pereche iefina. de 3 ani imi iau incaltaminte numai de la marelbo. este o firma romaneasca, dar care face o incaltaminte extraordinara exclusiv din piele. din pacate nu prea este raspandita si comercializeaza produsele doar in magazinele proprii. face numai incaltaminte din piele de calitate, la cele mai bune standarde. am pantofi, ghete, pantofi sport, nevasta are si ea adidasi, ghete si cizme de 3 ani cumparate si in afara de uzura normala nu au nimic. nu s-au dezlipit, rupt, crapat. preturile sunt foarte ok. in medie pantofii/adidasii costa 100 ron, ghetele 150 ron, iar cizmele 200 ron, dar sunt din piele de o calitate ireprosabila. cat despre leonardo... nu mai vreau sa aud.
            Last edited by dan08; 18 November 2010, 09:05.
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google