Salut. Am si o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva sau daca stie cineva pe unde pot copia o cartela magnetica pe 13 mhz. E vorba de o cartela de intrare in politehnica am reusit sa iau una cu imprumut pentru cateva zile si vreau sa-mi fac si eu o copie pentru ca mi se pare absurd sa fiu student in politehnica si sa fiu obligat sa platesc 6 lei zilnic pentru intrarea cu masina in conditiile in care nu sunt in stare sa faca nici abonament nici nimic si cartele cica nu se dau studentilor. Va rog mult daca poate cineva sa ma ajute. Multumesc
O mare rugaminte pt colegi
Collapse
X
-
eu am intrebat de la inceputul anului asta cand au bagat firma asta noua de paza si aia mi-au spus ca momentan nu e stabilit nici un pret pt abonament si asa o tin de cand a inceput anu. si am aflat cine sunt aia care produc cartelele e o firma care se numeste comander si are sediu chiar in sema parc langa politehnica doar ca asa e n-o sa ma duc peste ei sa le cer o copie dupa cartela decat daca reusesc sa gasesc vreo pila sau vreo cunostinta ceva
Comment
-
imi pare rau sa te contrazic revulsin dar nu este monitorizat fluxul pentru ca la iesire bariera are senzor de miscare si se deschide automat pentru oricine problema apare la intrare. plus de asta nu se dau abonamente cartelele s-au dat numai profesorilor si angajatilor parca sunt nebuni. imi convenea ca student sa platesc 100 de euro pe an sa zicem plus de asta e cam singura universitate care poate cu usurinta sa acomodeze masinile studentilor nu cred ca era necesar sa platim o galeata de bani pentru simplul motiv ca venim cu masina si sustin intru totul pe colegul ten dupa ce ca vin din partea cealalta a bucurestiului las masina la dracu ca sa merg pe jos si plus de asta nici nu stiu cat de in siguranta se afla acolo. si ce-ar fi ca toti studentii sa-si lase masinile la pui de urs sa vad unde au toti loc. ilegala este intradevar operatiunea dar nu clonez carduri bancare. o sa saraceasca politehnica ca nu mai platesc io intrare si asa si fara card prefer sa-i dau 1 leu lu nea portaru decat sa le dau lor 6 si tot n-au facut nici o afacere
Comment
Comment