Care este faza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care este faza

Fiind un nou utilizator nu stiu unde sa postez asa ca bag aici(daca deranjeaz se poate muta)
    As vrea si eu mai multe info depre aceste"intalniri"
    Ce sunt de fapt?
    Sunt discutii despre masini in genaral?
    Sunt discutii depsre probleme cu Loganu`?
    Sunt de fapt acoperiri pt liniute?
    Ce sunt?

Plese rog sa imi raspunda cineva care stie...nu cineva care are chef de misto
    Last edited by Cristi_Xp; 29 February 2008, 13:42.

1.nu mai scrie mirc
    2.Nu se face nimic ilegal,nu se sustin activitati ilegale,si nici nu promovam asa ceva.Intalnirile,sunt intalniri intre prieteni,saptamanale,unde ne simtim bine,discutam despre un alta...ne laudam cu ce am mai modificat...etc
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Mai mult e o intalnire intre priteni...si dupa cum a spus si Cristi...ne simtim bine...discutam ce am mai facut....subiecte de pe forum si multe altele....ne laudam cu ce avem

Comment

Scuze pt mirc...nu sunt obisnuit sa scriu pe net...insa intrebarea mea...era...ce se face efectiv la aceste intalniri...discutii ca discutii...dar despre ce se diacuta mai frecvent???.....adica nu vreau sa ma duc la o intalnire cu dci-ul meu...si sa aflu ca mai toti vorbesc despre benzinare

De exemplu...Eu sunt pusti care deabia a luat masina(am doar 5000 de km) ,....inainte am fost pe dacia 1310 benzina....daca vin la acestre intalniri intalnesc vrun om care ma poate ajuta cu probleme de gen ...cum il conduc(un diesel)..ce motina sa bag...cum il turez???.
        Sau ma duc acolo...si face lumea misto de mine ca sunt un pusti(22 de ani)...ca deabia acum a mirosit masina cu injectie si ca nu stiu sa merg cu el?
        Last edited by crististreulea; 29 February 2008, 13:57.

Comment

salut Andrei,
          - din giurgiu sint 24 membrii si doar tu esti activ. restul au 0, 1 sau 2 posturi
          nu intrevad ceva intilniri la voi . asta daca nu cumva vrei sa te implici si sa aduni citiva membrii ca sa o pune-ti de o intilnire , iti ofer suport cu emailul acelor useri.
          - iti dau exemplul intilnirilor din timisoara unde vorbim despre modificarile aduse la masinile noastre, despre femei , despre tot ce poti vorbi intre prieteni. in fond asta si sintem, prieteni
          - nu, nu sint acoperiri pentru liniute sau alte chestii ilegale. noi nu incurajam asemenea evenimente dar nici nu le putem controla.
          deci ocazional mai apar si asemenea evenimente

depinde si peste ce oameni dai. legat de intrebarile tale gasesti si aici pe forum raspunsurile
          Last edited by crististreulea; 29 February 2008, 13:58.
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Si stai linistis ca nu rade nimeni de tine.....fiecare are logan la randul lui....eu am 1.4 si nu a ras nimeni de mine....chiar daca el are 1.6 16V

Comment

Scuze pt nesimtirea de care voi da dovada dar...acum nu pot sa vb acum despre asta(plec la munca)....insa te rog frumos sa imi dai un mesaj pe andrei21us@yahoo.com(si mail si mes).....vreau sa devolt acest subiect si nu cred ca forumul este un loc potrivit(plz nu va suparati pe mine)

Comment

I-ti spun ce se intampla la Galati. Se intalnesc mai multi posesori de Logane si discuta despre urmatoarele:
                - Ce necazuri avem cu masinile noastre
                - Ce imbunatatiri am vrea sau am adus masinilor.
                - Diverse
                Nu s-a tinut nici o liniuta nici o data dar s-a discutat despre liniutele "involuntare" facute de unii dintre noi prin trafic.
                In celelalte orase nu ma bag sa-ti spun ca nu am participat la intalniri.
                A si injuram din tot sufletul reteau de Service-uri Dacia.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu rade nimeni de tine ca esti pusti, si eu am 21 de ani si nah, asta e.. ascult si invat de la cei cu mai multa experienta ca asa stau lucrurile, iar la intalniri poti afla ce te intereseaza, si mai mult decat atat poti si vedea multe, trebuie doar sa fii prezent (precizez ca am ajuns la o singura intalnire pana acum si imi pare rau de asta, dar incerc sa schimb situatia).

Bafta si multi km fara probleme
                  Don't touch! Never ever steal
                  Unless you're in for the kill

Comment

Desi sunt membru foarte nou, am fost contactat astazi dimineata de Valeriuciprian pentru a mi se propune sa merg la intalniri.
                    Din ce am inteles se discuta ca intre prieteni, si chiar intetionez sa ma duc la una dintre intalniri cand voi avea posibilitatea...
                    Anunturi auto

Comment

Inainte sa te duci la intalniri ar trebuii sa se organizeze acea intalnire ... Cristi ti-a oferit sprijin cu mailurile celor 20+ de useri din orasul tau ... Pune-te pe treaba ... Numai bine
                      sigpicMy ride

Comment

Zise al mai mare chiulangiu de la intalniri...
                        la intalniri dupa mine lumea se simte bine , ptr mine e un prilej sa mai ies din casa si sa mai deschid capota la masina

sigpic

Comment

SoNyKeL. felicitari cel mai frumos lucru e sa iti recunosti greselile si sa incerci sa le remediezi
                          sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google