Atentie Puteti Fi Loviti Cu Masina Si Apoi Santajat!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Raspunsul meu este nu..si chiar daca plec in graba de langa masina si nu aud bipul de la goarna atunci aud bipul de la pager sau vad animatia si scrisul ...ARM/DISARM..de rigoare cand inchid masina!
    Cu alte cuvinte aud si vad confirmarile de armare si dezarmare sau eventualele alarme de la pager.
    Last edited by Ivan Marian; 26 February 2011, 15:03.

Comment

Stau si ma minunez de ce mai citesc pe aici. Era un threat deschis, pe o alta sectiune -legislatie- despre permis, amenzi, s.a.md. Se vede ca nu prea a-ti avut accidente minore, sau permisul suspendat, sau macar sa fi aflat din pataniiile altora.
      Eu unu nu-s de ce va face-ti atata grija de permis si de amenda.Si ce daca are martori, mare branza..pfff...voi nu a-ti auzit de contestarea PV?.....Da stiu acuma, spun multi ca e timp pierdut, nervi, si alte cele......ei uite ca NU-i. Apropo, martorii sunt valabil in tribunal, chiar daca i-ai avut sau nu in masina...putea sa fie si pe trotuar (un vecin, o ruda ceva care sa va sustina spusele). A, sa nu uit...daca masina ta nu are nimic, si a lui are ceva avarii, care au rezultat din alte accidente, poti cere in instanta un inspector de evaluare a daunei, modul producerii accidentului. Sa nu mai zic, ca plata reparatiei prin RCA-ul tau, se ANULEAZA, si atunci...daca te tine, da-l tu in judecata. Dar n-a, multi dintre noi ar prefera sa dea bani, dupa cate am citit, ca deh, asta-i romanul.....cand nu stie, scapa cum poate.....asta recunosc si eu,

A da, si apoi, poti sa ii spargi fata.
      Last edited by cristi3775; 26 February 2011, 18:04.
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google