Ochelari Pentru Condus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aveti grija cand ii luati, verificati sa nu aiba ceva dioptrii in ei care nu va trebuie, ca va ia durerea de cap .

Comment

Am primit si niste poze cu lentilele respective,sunt lentilele pentru condus pe timp de zi.
      Attached Files

Comment

Eu am asa ceva, si am condus o perioada de timp cu ei. Sunt utili intradevar, pt cei care stau mai prost cu vederea, care sunt mai sensibili la lumina puternica.
        Pe timp de ceata, se observa o oarecare diferenta, dar nu e cine stie ce...asa ca nu va imaginati ca se vede mai bine pe o distanta mai lunga....nu, distanta e aceeasi, doar k e ceva mai clar......dar nu cine stie ce. Pe zapada nu mai zic ca sunt superi, mai ales cu soarele pe cer....iar noaptea...ce vine din sens opus, ca are xenoane de 55w, ca vine cu faza lunga .....fssss ..nu ai nici o treaba..se vede doar un punct de lumina in farul lui, si atat. Eu unul sunt obisnuit sa conduc in orice conditii, inclusiv noaptea, si nu ma deranjeaza cei care merg in exemplul de mai sus, de aceea eu am o pereche de astfel de ochelari, si vreau sa ii vand. Sunt la bazar..sectiunea neamt.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
          Eu am asa ceva, si am condus o perioada de timp cu ei. Sunt utili intradevar, pt cei care stau mai prost cu vederea, care sunt mai sensibili la lumina puternica.
          Pe timp de ceata, se observa o oarecare diferenta, dar nu e cine stie ce...asa ca nu va imaginati ca se vede mai bine pe o distanta mai lunga....nu, distanta e aceeasi, doar k e ceva mai clar......dar nu cine stie ce. Pe zapada nu mai zic ca sunt superi, mai ales cu soarele pe cer....iar noaptea...ce vine din sens opus, ca are xenoane de 55w, ca vine cu faza lunga .....fssss ..nu ai nici o treaba..se vede doar un punct de lumina in farul lui, si atat. Eu unul sunt obisnuit sa conduc in orice conditii, inclusiv noaptea, si nu ma deranjeaza cei care merg in exemplul de mai sus, de aceea eu am o pereche de astfel de ochelari, si vreau sa ii vand. Sunt la bazar..sectiunea neamt.
          Nu stiu ce ochelari ai pentru condus (probabil universali, si nu se pot compara), pentru ca din cate stiu eu, lentilele acestea ca si cele de vedere se monteaza dupa distanta pupilara a fiecarui om si nu toti aveam aceiasi dinstanta pupilara chiar daca dioptria este 0, iar acesti ochelari sunt si cu dioptri nu doar pentru oameni care nu au nevoie de ochelari toata ziua.

Comment

Deci daca facem comanda pe net de ochelari pentru condus trebuie sa trimitem si distanta interpupilara? Nu cred ca se poate...

Comment

Originally posted by paulica_16 View Post
              Buna,
              Am citit pe un blog ca sunt ochelari pentru condus pe timp de zi si noapte. Cei pentru zi sunt buni cand ploua este ceata sau zapada si cei pentru noapte sunt buni ca nu te mai orbesc farurile. Ce parare aveti, foloseste cineva asa ceva? Merita sa imi cumpar, mai ales ca sunt purtator de ochelari si sunt si cu dioptri lentilele pentru condus.
              Eu vb despre acesti tip de ochelari, pe care ii descrii tu aici. Eu unu,cand am cautat, nu am gasit acei ochelari care imi erau buni pt dioptrii,si alte ceva..nu face firmele...nici macar clinicile specializate..am intrebat..Acesti ochelari cu lentila galbena, sunt universali, ca model, marime...dioptrie. Daca vrei ochealari buni...pt tipul tau de ochi....scrie deja in permis, ca trebuie sa porti ochelari cu dioptrii ....
              In mod normal, persoana care porta ochealari de vedere, in timpul condusului, poate cauta sa isi monteze pe acelasi suport, acet tip de lentile, doar pt a-si face efectul ca si dioptrie, ca si modul in care se vorbesc despre ei.
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google