Dacia Mopster

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Mopster

Money.ro oferă informații clare, din surse de calitate, cu privire la actualitățile și schimbările eonomice, financiare și politice de la nivel local, regional și global.

Toutes les photos Dacia : Découvrez les nouveautés, essais et comparatifs vidéo de la marque ainsi que des galeries photos sélectionnées par la rédaction de l'Automobile Magazine - page n°1

are sens o asa masina, din moment ce este deja mcv-ul?
    nu stiu daca e adevarat zvonul sau nu.
    internal combustionizer

Ce naiba? E un MCV stilizat,dar arata destul de bine.Numele e urat
    Cine stie ce o sa scoata astia pana la urma.
    Last edited by vdmihai; 16 February 2011, 01:30.
    sigpic
    !

Comment

scuze. n-am observat ca a mai fost postat despre modelul asta.
      internal combustionizer

Comment

Eu zic ca se cheama evolutie.Din acest model iese unul de marfa super pe cind din mcv iese ....Dacia trebuie sa scoata noi modele mai evoluate ca altfel degeaba e ieftin.Trebuie sa tina pasul (chiar daca e in urma)cu celelalte modele ca sa nu ajunga caruta.Mie imi place dar parca nu mai are duritatea mcv-ului,poate din cauza fetei de sandero
        sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Arata ca o combinatie intre Sandero si Logan MCV )
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

in loc sa faca un motor diesel pt motorina noastra, ei isi bat capul cu alte caroserii pe aprox aceleasi motoare. mai baga 2-3 dotari de 'finete' si un pret umflat si iaca noua masina: la fel de nefiabila, dar cu un nou 'look'.
            internal combustionizer

Comment

un mcv restilizat , adevarul este ca sandero este la fata mai frumusel decat loganu

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google