Cele Mai Frumoase Femei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cele Mai Frumoase Femei

Lasand la o parte faptul ca suntem casatoriti o parte dintre noi hai sa vedem care sunt preferintele daca ati putea sa alegeti.
    99
    Romancele
    57.58%
    57
    Rusoaicele
    19.19%
    19
    Braziliencele
    4.04%
    4
    Frantuzoaicele
    2.02%
    2
    Suedezele
    3.03%
    3
    Americancele
    0.00%
    0
    Asiaticele
    1.01%
    1
    Mulatrele
    8.08%
    8
    Negresele
    3.03%
    3
    Altele...
    2.02%
    2

The poll is expired.

Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Consider ca frantuzoaicele sunt cele mai frumoase pt se ingrijesc, si unele de 40 de ani arata mai bine ca astea ale noastre de 20 ani
    Taria unui barbat nu consta in a iubi mai multe femeiā€¦.ci in a ramane fidel unei singure femei

Comment

Si noi avem femei ingrijite si frumoase la 40 ani.Am fost plecat o perioada de ceva ani pe afara si tin sa spun un exemplu: Fiind in Spania intorc capul si eu si sotia dupa o femeie...vorbind la telefon era bineinteles..romanca.Concluzia oriunde ar fi tot ale noastre sunt mai frumoase.Straini si vedetele de afara ce ne viziteaza apreciaza in primul rand frumusetea femeiilor de pe meleagurile noastre.
      CARPE DIEM!

Comment

Mulatrele.Cu toate ca nu sunt insurat.
        sigpic

Comment

romancele ca sunt "nabadaioase"!

Comment

romancele mai ales din partea moldovei(mai toate bunaciunile ajunse prin tv la capitala sunt moldovence)
            Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

rostul threadului nu il vad , daca nu apar poze cu femeile respective ,sau sa argumentati niste trasaturi care ar avantaja mai mult o rusoaica decat o mulatra sa zicem .
              Pollul se bazeaza strict la niste pareri personale neargumentate ...
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sunt de aceeasi parere...

eu am o "pata" pe asiatice! pfffff....dar asta nu inseamna ca frantuzoaicele/mulatrele, romancele sau rusoaicele ( aici ma refer la unele dintre ele) nu sunt frumoase! cautati bombe sexi si din bulgaria ca inebuniti! peste tot sunt femei frumoase, in america de sud de exemplu! e greu de raspuns la acest poll! acum am aceasta "problema" cu asian

Comment

romancele, mai ales cele din moldova....

Comment

Unguroaicele pt ca sunt UDeMeReu
                    sigpic

Comment

mi se pare corect sa argumentam cu fotografii. incep eu. am votat mulatrele. iata dovada
                      Attached Files

Comment

Pozele nu spun nimic. Gasesti una tare si duce toata "turma" in carca.

Cele mai frumoase femei din zona noastra sunt rusoaicele. Punct!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Am votat: rusoaicele.
                          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

eu zic ca romancele
                            sigpic #

Comment

s-a pus praful pe acest topic. chiar nu aveti nicio preferinta ? greu de crezut !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google