Lasand la o parte faptul ca suntem casatoriti o parte dintre noi hai sa vedem care sunt preferintele daca ati putea sa alegeti.
Cele Mai Frumoase Femei
Collapse
X
-
Cele Mai Frumoase Femei
99Romancele57.58%57Rusoaicele19.19%19Braziliencele4.04%4Frantuzoaicele2.02%2Suedezele3.03%3Americancele0.00%0Asiaticele1.01%1Mulatrele8.08%8Negresele3.03%3Altele...2.02%2The poll is expired.
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietiiTags: None
-
Si noi avem femei ingrijite si frumoase la 40 ani.Am fost plecat o perioada de ceva ani pe afara si tin sa spun un exemplu: Fiind in Spania intorc capul si eu si sotia dupa o femeie...vorbind la telefon era bineinteles..romanca.Concluzia oriunde ar fi tot ale noastre sunt mai frumoase.Straini si vedetele de afara ce ne viziteaza apreciaza in primul rand frumusetea femeiilor de pe meleagurile noastre.CARPE DIEM!
Comment
-
rostul threadului nu il vad , daca nu apar poze cu femeile respective ,sau sa argumentati niste trasaturi care ar avantaja mai mult o rusoaica decat o mulatra sa zicem .
Pollul se bazeaza strict la niste pareri personale neargumentate ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
sunt de aceeasi parere...
eu am o "pata" pe asiatice! pfffff....dar asta nu inseamna ca frantuzoaicele/mulatrele, romancele sau rusoaicele ( aici ma refer la unele dintre ele) nu sunt frumoase! cautati bombe sexi si din bulgaria ca inebuniti! peste tot sunt femei frumoase, in america de sud de exemplu! e greu de raspuns la acest poll! acum am aceasta "problema" cu asian
Comment
Comment