If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
negrese-forme
rusoaice-blonde, ochi albastri
asiatice-picioare
americancele-grasime, frumusere cu botox
frantuzoaice-slabe, fotomodele, fete palide
romance-e greu sa fi atent si la trotuar dar si la semafor.
asiatice - picioare? Care bre ca zici ca le-a trecut porcul cu dovleacul in gura printre picioare intr-o marja de 9 din 10
frantuzoaice-fotomodele palide? Sunt urate cu spume, fotomodele sunt rusoaicele iti zic asta cu o marja de 5 din 5
americancele-grasime, botox? Du-te in Vestul americii ca de nu iti iei palmele la bataie cand vezi cum arata alea
negresele-forme, da cu o marja de 7 din 3
romancele- moldovencele pe primul loc apoi vine tare vestul romaniei
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Eu cred ca cele mai frumoase femei sunt cele pe care fiecare dintre noi le iubim, respectam si ne sunt amice, prietene, logodnice, sotii, mame, soacre, nase de botez sau cununie.
In alta ordine de idei cele pe care le credem frumoase au suferit mult la viata lor pentru a ajunge la acea frumusete formidabila (unele dintre ele) iar celelalte au fost inzestrate de mama natura cu ceva mai deosebit tocmai pentru a ne arata diferenta dintre ceva original si ceva lucrat de bisturiu .
Deci parerea mea este ca fiecare femeie e frumoasa in genul ei dar aceasta frumusete depinde direct de cei care o caracterizeaza.
Antonia este intr-adevar foarte draguta! Sunt femei frumoase in multe colturi ale lumii nu doar in Romania sau Rusia....mie imi plac domnitele din sud-america, unele asiatice....are balta peste!)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment