Ati Cumpara Un Astfel De Gratar?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ati Cumpara Un Astfel De Gratar?

Ati cumpara un gratar care face "singur"carnea?
    Acest poll , este creat pentru a trage cateva concluzii la cat de deschis este romanul lucrurilor noi.

Gratarul contine tepuse mari (2-3 la numar) si tepuse mici (7-11 la numar).
    Tepusele mari si cele mici sunt invartite de un motoras cu o viteza de 30-60 RPM .

Se pun bucati maricele de carne,legume etc pe tepuse se presara sare in timp ce se invart si se servesc cand sunt gata cu lamaie stoarsa pe bucatelele de carne (mie asa mi-a placut cel mai mult )

http://www.barbecueb...aa4351405c2db7b

Timpul de preparare este de 1 ora pentru bucatile maricele de carne nu 4-5 ore cum zice acolo pt ca s-ar usca carnea de la atata foc.

Cutia poate fi folosita si ca un gratar normal.

P.S: voi comunica pretul unui astfel de gratar cand se vor fi strans destule voturi pentru a trage si concluzii.
    Attached Files
    38
    DA
    28.95%
    11
    NU
    31.58%
    12
    Depinde de pret
    39.47%
    15

interesant gratarul dar se pot face si mici pe el ?
    sigpic #

Comment

Se pot face si mici si friptura pe el.
      Attached Files

Comment

E gratar industrial... nu doar pentru 1-2 familii. Deci, n-as cumpara. Oricum, automatizarea ar distruge exact farmecul gratarului.
        GL-22-TOF

Comment

la comanda de gratar se da cu carnea de proba cu tot ca sa vedem si dupa aceea ne hotaram .... .
          merge si la 12v ca daca iesim la iarba verde

Comment

Originally posted by danielliviu View Post
            E gratar industrial... nu doar pentru 1-2 familii. Deci, n-as cumpara. Oricum, automatizarea ar distruge exact farmecul gratarului.
            Scuze dar nu este deloc industial am un asfel de gratar adus din Cipru de fratele meu acum 3 ani dar singura diferenta e ca motorsul de actionare merge cu un acumulator (baterie) R20, pe cutie se poate pune si gratarul traditional dar cu motorasul care le intoarce automat si tot timpul frigaruile se fac uniform si nu risti sa le uiti mai mult pe o parte si sa se arda, pentru doua familii e foarte bun daca nu aveam as fi cumparat.
            Aici ma refer la poza din postul Nr3 cea si cu gratar traditional.

Comment

Originally posted by danielliviu View Post
              .......................automatizarea ar distruge exact farmecul gratarului.
              Exact! Daca nu te frigi la degete, daca nu ai ochii rosii si daca nu mirosi tot a fum, nu vad unde mai e farmecul. Vorbesc foarte serios.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Ok, cred ca pot trage niste concluzii .
                1.Romanul este sceptic la lucruri noi mai ales ca obiectul economiseste timp (timp liber pentru grataragiu) si imbunatateste conditiile (nu te mai afumi)

2.Majoritatea nu pot fi convinsi de utlilitatea acelui obiect decat probabil facandu-i singur proba (cum a facut si eu si Leon's)

3.Din pacate aici nu am putut opta pentru 2 intrebari , cealalta fiind :
                Cat ati fi dispusi sa platiti pentru un astfel de gratar?
                Peste 80% au ales varianta cu cel mai mic pret , anume : Sub 100 ron

Preturile au fost puse pentru a observa gandirea romanului de a evalua un obiect la un pret cat mai corect.

Comment

SI?
                  Rezultatul testului efectuat de tine este....?
                  Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google