Originally posted by yrman
View Post
Nu sunt rasist, dar traind cum vrei tu creezi destul de multe probleme sigurantei altor persoane. Practic, oferi o ocazie criminalilor care vor sa profite de imbracamintea islamica. E un avantaj destul de evident sa poti intra in spatii publice acoperit din cap pana in picioare si nimeni sa nu isi puna vreo problema. Nici nu ai cum sa iti dai seama daca cel imbracat in felul asta e barbat sau femeie.
Inteleg nevoia de libertate individuala, dar oare acele femei se imbraca asa din nevoie de libertate sau pentru ca au fost invatate sa gandeasca inca de mici ca asa vrea zeul lor? De unde stii ca de fapt nu e indoctrinarea cea care le face sa se considere libere cand de fapt libertatea e o notiune cat se poate de straina pentru ele.
Mi se pare o lege tare buna, si sper sa fie aplicata.
Este vorba de siguranta, in primul rand. Ia incearca tu, sa intri intr-o banca cu fata acoperita, esti dat imediat afara. Sau sa stai ca vanzator sau functionar public de vorba cu o stafie din asta....
Daca vor sa aiba parul acoperit, foarte bine, n-au decat, dar nu cunosc vreun rand in Coran, care sa impuna acoperirea integrala a fetei. Asta este o gaselnitza masculina, fiindca dansii stiu cum este sa salivezi la o femeie de care iti place, si atunci au nascocit baliverna cu fatza acoperita ca sa-si "apere" femeia din posesie mai bine. Iar amaratele astea ii cred pe cuvant.
Ca sa nu lungesc vorba : daca nu le convine, n-au decat s-o stearga inapoi la ei acasa, ca doar nu ma duc eu la ei si le impun ce sa-mi tolereze.
Inca o data scuza-mi exprimarea din prima postare,nu m-am adresat tie ci asa in general.
Comment