Abuziv Sau Nu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by yrman View Post
    @Loganule iar ai dat cu batu in balta. Legea aia zice ca nu mai au voie ;)

@ZEU69 nu trebuie sa fii asa de vehemet in a-ti exprima punctul de vedere. Sincer mi-e cam frica sa ma intalnesc cu tine pe strada, imi pari un pic cam rasist.
    Scuza-mi exprimarea!!
    Nu sunt rasist, dar traind cum vrei tu creezi destul de multe probleme sigurantei altor persoane. Practic, oferi o ocazie criminalilor care vor sa profite de imbracamintea islamica. E un avantaj destul de evident sa poti intra in spatii publice acoperit din cap pana in picioare si nimeni sa nu isi puna vreo problema. Nici nu ai cum sa iti dai seama daca cel imbracat in felul asta e barbat sau femeie.
    Inteleg nevoia de libertate individuala, dar oare acele femei se imbraca asa din nevoie de libertate sau pentru ca au fost invatate sa gandeasca inca de mici ca asa vrea zeul lor? De unde stii ca de fapt nu e indoctrinarea cea care le face sa se considere libere cand de fapt libertatea e o notiune cat se poate de straina pentru ele.
    Mi se pare o lege tare buna, si sper sa fie aplicata.
    Este vorba de siguranta, in primul rand. Ia incearca tu, sa intri intr-o banca cu fata acoperita, esti dat imediat afara. Sau sa stai ca vanzator sau functionar public de vorba cu o stafie din asta....
    Daca vor sa aiba parul acoperit, foarte bine, n-au decat, dar nu cunosc vreun rand in Coran, care sa impuna acoperirea integrala a fetei. Asta este o gaselnitza masculina, fiindca dansii stiu cum este sa salivezi la o femeie de care iti place, si atunci au nascocit baliverna cu fatza acoperita ca sa-si "apere" femeia din posesie mai bine. Iar amaratele astea ii cred pe cuvant.
    Ca sa nu lungesc vorba : daca nu le convine, n-au decat s-o stearga inapoi la ei acasa, ca doar nu ma duc eu la ei si le impun ce sa-mi tolereze.
    Inca o data scuza-mi exprimarea din prima postare,nu m-am adresat tie ci asa in general.
    Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

Pai faza cu siguranta nu prea tine. Ei interzic decat valul care acopera fata, atat. Restul hainelor largi si foarte largi raman, sau ascundea un AK47 sub batic?

Intamplator lucrez in banca, si aici ai dreptate, nu ai voie sa intri cu fata acoperita, dar aici e cu totul si cu totul alta discutie.

Pana acum nu mi-am exprimat punctul de vedere asa ca o sa il zic tot in acest post. Din punctul meu este o mare aberatie, o ingradire a drepturilor omului, o ingradire a liberei exprimari incalcare a orice vreti voi. Daca mergem pe aceeasi logica ar trebuii interzisi si ochelarii de soare aia mari de acopera jumatate de fata si daca o ducem la extrem ar trebuii interzise si cosmeticele, deoarece machiajul poate schimba foarte mult infatisarea cuiva.
      sigpic

Comment

Femeilor musulmane le interzice religia sa umble cu capul descoperit. Eu zic ca Franta incalca drepturile omului, adica dreptul la religie, si discrimineaza femeile musulmane. Nu iubesc eu religia musulmana, dar a fi femeie musulman, nu inseamna sa fie neaparat cu centura cu explosiv la brau. Inteleg, sa dea valul jos in aeroport la filtru de securitate, dar pe strada lasa-le sa mearga cum vreau ele. Cu homosexuali care merg tinandu-se de mana pe strada sunt deacord francezi?
        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Abuz.

Sa le interzica si la evrei sa mai poarte kipa.

Cred ca in ultima perioada francezii au o problema cu epurarea etnica...

Iti respect legile, ma supun regulior de la tine, dar lasa-mi religia in pace. Cam asa o vad.

Totusi poate ca muierile musulmane s-ar bucura...
          Last edited by Octavian; 12 April 2011, 21:27.

Comment

Am votat nu, fiindca consider ca este o discriminare a persoanei obligativitatea de a purta acel val, insa legea este abuziva, fiindca vor sa "modifice" o traditie de mii de ani. Bineinteles sunt unele lucruri religioase care din punct de vedere umanitar nu pot fi acceptate si astea in alte tari decat cele de origine, foarte frumos pot fi interzise prin lege. In schimb treaba e cam dificila fiindca dreptul la religie este un drept ereditar si fundamental, a individului.
            Cel mai bine ar fi aceste "discriminari religioase" sa le elimine liderii religiosi a fiecarei religii, unde este cazul...
            Vorbind de siguranta, sunt de acord si eu cu ZEU69!

Comment

Nici ca sa mergi cu masina nu te obliga nimeni, sau sa-ti iei TV LED in loc de vechiul CRT si totusi, le facem, platim, etc. Legea e un abuz, clar!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

nimeni nu mai are nici o parere?
                sigpic

Comment

fiecare cu ale lor. ce putem noi sa facem? nu suntem in stare sa ne ajutam pe noi ...
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Vi se pare abuz legea privind valul islamic...dar nu a fost nici un abuz trimiterea inapoi in tara a rromilor???Dreptul la libera circulatie intre tarile comunitare nu inseamna oare nimic pentru francezi???Sau rromi nu sunt membri ai comunitatii???

Comment

Pai idee e ca ei fac discriminari de genul de mai multa vreme, ceva de genul... vrem comunitate sa avem piata de desfacere dar nu vrem..... si partile nasoale de la voi....
                      sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google