Transport Gratuit...Machete Si Obiecte Promotionale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Transport Gratuit...Machete Si Obiecte Promotionale

Va salut !!

In cautarile mele de astazi, am gasit o oferta pentru luna aprilie...Transport gratuit pentru orice comanda, la Dacia merchendasing...

Eu mi-am luat machete de logan cu 12,60 lei / buc, diverse modele...la 3 inch

Bafta si sper sa va fie de folos informatia :-)

Last edited by alexyno; 25 April 2011, 13:48.
    e-mail: office@stickere.info

banuiesc ca in reprezentante este valabila promotia ?
    sigpic #

Comment

Originally posted by alexyno View Post
      Va salut !!

In cautarile mele de astazi, am gasit o oferta pentru luna aprilie...Transport gratuit pentru orice comanda, la Dacia merchendasing...

Eu mi-am luat machete de logan cu 12,60 lei / buc, diverse modele...la 3 inch

Bafta si sper sa va fie de folos informatia :-)

http://www.dacia-merchandising.ro/ju...miniaturi.html
      Asta nu-i promotie ...sa-i zic asa...masinutele alea mai mult de 5 ron/buc nu merita....promotie era cand am luat Loganul Prestige de 1/43 la 10 ron.
      sigpic

Comment

In reprezentante, din cate stiam, nu platesti taxe de transport... Cand au fost 10 lei mi-am luat si eu :-).

Machetele nu sunt asa de rele...nici chiar 5 lei :-), La 5 lei iti iei din supermarket masinute de duzina...(nu ca astea sunt super calitative, dar parca's mai bine lucrate). Sau poate zic eu ca-mi plac

Una peste alta...aceleasi machete se vand prin targuri sau pe net, la preturi mai mari...Le-am vazut pe cele de 3 inchi, de la 15 la 30 lei....
        e-mail: office@stickere.info

Comment

mai bine comanzi de pe un site de licitatii , chiar daca vosta 20 de lei si sunt cele 1/43

Comment

Mi-am comandat si eu ceva de pe site. Machetele de 3 inchi nu mi se par scumpe aici. Pe alte site-uri am gasit la 15 lei la care se mai adauga 10 lei transport si chiar 25 nu merita.
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

eu am luat de pe okazii cu 20 ron astfel de machete,logan,sandero,duster..scara cred că e 1/60

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google