Caut un conector care face legatura intre placa de baza si hdd.Face parte dintr-un caddy hdd.Am nevoie de acel conector pentru un laptop Fujitsu Siemens e 7110.Faza e ca am cautat in mai multe service-uri si am dat banii degeaba, ca unii mi-au trimis prin posta cu totul altceva.Acest adaptor mai este folosit si la Dell Inspiron 1100,5100,5150.Arata ca in poza.Ideal ar fi daca ma poate ajuta cu un caddy hdd complet pentru Fujitsu.Platesc eu transport ,berea si tot tacamul numai de ar avea cineva asa ceva.Daca am deschis aiurea ,rog un moderator sa mute sandramaua la anunturi sau unde trebuie .Multumesc.
Am Nevoie De Un Pic De Ajutor!
Collapse
X
-
Exact .hhd-ul e ide iar conectorul ala face legatura intre placa si hdd numai ca sunt de laptop.Am doua sau trei colete sosite si platite si nu mi-au trimis conectorul ala.toti au zis ca au conectorul (adaptor dupa unii)si cand a venit mi-au trimis doar tablita si capacelul.Attached FilesWelcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Inca o poza cu acel aconector.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Tu ce crezi?Am luat la rand pe toate care sunt in roman ,am sunat si la Piatra la unul sau altul si ce crezi ca mi-au spus?"Stim cum arata ,ce e ,nu costa mult ,dar noi le aruncam ca nu aveam ce face cu ele.Iaca mie imi trebe un rahat de ala.Si pe ....zii.ro am gasit dar fara adaptorul ala.Eu am testat de la un Dell si merge.As f vruta sa sparg laptopul lu' ala ca era vai mama lui doar ca sa fac rost de conector.Asta al meu nu pot sa il folosesc doar din cauza rahatelului ala de piesa care lipseste.Stau si ma uit la el degeaba.Mai am un alt Fujitsu dar ala are alte cabluri in el.Poate in localitatile mai luminate unde se afla firme care aduc laptori sh si le vand probabil ca se gasesc asemenea piese.Eu de aceia apelez la forum, ca poate unul se indura sa-mi faca rost de piesa aia.Deci cum ziceam eu :piesa ,transportul si munca lui se platescLast edited by margelatu; 2 May 2011, 15:00.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Asa ceva ti-ar fi de folos (adica un cablu IDE)?Attached Files[Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
Comment
-
NU!Ala e pentru Pc unde folosesti hdd de 3,5.La laptop ai hdd de 2,5.Attached FilesWelcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
uite inca o poza cu porcaria aia:Attached FilesWelcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Sarut mana!Deja cred ca stresez prea mult.Seful al mare al forumului, posibil sa se fi saturat de mine.Am deschis thread pentru ..... de piesa .help!Dau 50 roni Berea !
Am gasit in sfarsit.Multumesc ! Se pot trage obloanele.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment