Bre, "boloboc" generic spus. Trebe o nivela laser sau un clinometru E simplu. Se poate face masuratoarea din locul unde incepe obiectul sa se rotogoleasca (cutia, sticla, etc) pana in presupusul varf al pantei.
Fenomene Stranii
Collapse
X
-
Comment
-
Youtube si Neatza. Doua faimoase "izvoare" de fizica. Reductionismul "Neatza, Dani si Imprimanta" nu se poate atribui in mod universal.
Nu vreau sa intru in detalii complexe ca ar insemna sa fuga toti si nici nu ar fi relevant.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Uite si linkul de la Neazta cu Ion Valcu...sa da-ti de la MINUTUL 5......http://neatza.a1.ro/invitati/Ion-Val...atza_5331.html
Comment
-
Conform Romanian Scientific Artifacts:
Cadrul spatio-temporal se prezinta ca un amestec de varietati euclidiene si neeuclidiene.Metoda noastra face aceasta separare de varietati geometrice ,urmarind deplasarea in frecventa a unui semnal radio standard.Din aceasta deplasare se poate calcula curbura varietatii neeuclidiene si fluctuatia de energie care conduce la aparitia acestei varietati.
La nivelul intregului cadru spatio-temporal considerat ca un continuum se vor observa in masuratorile clasice o perturbatie a fortei gravitationale curente.Masuratori ingrijite efectuate cu sateliti specializati indica ,,anomalii gravitationale,, pe harta terestra.
Iata si o sursa
Deci o imprimanta si cateva cutii de chibrituri nu explica TOTUL asa cum nu tot ce zboara se mananca.
Mai subliniez o idee relevata in acel context, ce ar trebui bagata la tartacuta - Fiecare om percepe limitele lumii dupa limitele propriei viziuni.
David BohmAttached FilesLast edited by darksid3; 4 May 2011, 10:05.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Mah...cum dreaq puteti vorbi de iluzie optica, atata timp cat, in momentul cand ajungi in "varful vaii" respective, perspectiva vizuala si panoramica este mult, mult mult mai vasta decat in momentul premergator??????
Asta vis a vis de Paltinis si de zona Sibiu-Sebes de care vorbeam eu!
Comment
-
Atunci daca nu este iluzie optica ce este?
Daca este magnetism ar fi luat-o razna toate aparatele ce trec prin acea zona ceea ce nu se-ntampla, iar chestia cu anomalia gravitationala o cam scot din calcul. Ma refer la zonele de la noi in alta parte cine stie, poate fi aceasta anomalie.
Altfel, intreb de ce nu s-au dus cercetatorii nostri, fizicieni etc etc sa rezolve problema din zona Cavnic? Masuratori, chestii!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Sunt o gramada de locuri lasate asa cum sunt, pentru a nu atrage atentia prea mult. Vezi Sarmizegetusa.
De Cavnic (zona cu pricina), stiam ca busola chiar arata total aiurea. Acu' poate stiu eronat.
Aici nu e vorba de magnetism ci de gravitatie. Sunt doua forte diferite desi se aseamana foarte mult.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
De-aia am si spus ca scot din calcul magnetismul .... De fapt cred ca nici nu ar trebui bagat in seama.
Uite am sa-ntreb pe cineva care-a terminat fizica sa vedem daca stie ceva despre presupusul aspect anomaliei gravitationale in acele zone.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Faptul ca a terminat fizica nu inseamna ca poate da un raspuns scontat. Am si eu un prieten fizician si daca il pun sa-si faca cont aici si incepe sa toarne explicatii insotite de formule, fugim toti ca potarnichiile
Defapt, unele lucruri relatate de mine, aici, sunt in urma discutiilor cu el.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment