Fenomene Stranii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu cred ca e mai bine sa ii chemam pe astia din Dosarele X....
    Eu am facut analogia cu imprimanta din videoclipul pus de Eu4yas in felul urmator:

-Imprimanta era valea cu panta cea mai mare ,,probabil lunga de ordinul sutelor de metri sau mai mult de atat, care este insesizabila ochiului uman.
    -Caietul ala era o rampa falsa de 50 de metri sau cat are portiunea aia de drum,,,dar care nu depaseste la randul ei inclinatia de baza a vaii cele mai lungi.

In felul asta cu toate ca este rampa,,de fapt este vale,,pt ca gravitatia este de partea vaii cele mai lungi si cu unghiul de inclinatie cel mai mare,,pe cand inclinatia rampei "FALSE" este mai mica.

Comment

Asta se poate afla foarte usor cu un GPS bun. Daca punctul de plecare e mai jos decat punctul de Finish, iluzia optica se poate scoate din context, cu brio.

Acu', ca fapt divers, daca eu iau un glob pamantesc in miniatura si pun un zar pe el si cade, inseamna ca Planeta nu poate fi rotunda, corect? In functie de context, experimentele se fac in anume feluri, nu oricum. D-aia a venit Newton (care nu stie sa explice cauza gravitatiei) si are dreptate intr-o anumita marja, d-aia a venit Einstein care a mers mai departe cu teoria.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Daca era intradevar un fenomen inexplicabil,,mai mult ca sigur se duceau TELEVIZIUNILE FARA NUMAR din Romania la locul cu pricina sa faca si ei experimente cu masinile din dotare,,inclusiv se ducea acolo si Dan Diaconescu cu Otv-ul

Oare cine ii impiedica pe astia sa mai faca si ei rost de materiale senzationale la cat de acerba este cursa asta intre ei,,adica goana dupa senzational,,,a se vedea clipul ala din filmul lui Charlie Chaplin cu femeia aia care vorbea la ""CELULAR"" in anii 1900 toamna!

Comment

Eu cred ca e fake faza cu masina, sunt masinute destule cu arc care daca le dai in spate merg mult in fata iar tipul tine cu un deget in partea cealalta a masinutei de roata ca sa nu se invarta. Cu exercitiu se pot face multe magii.

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
            Daca era intradevar un fenomen inexplicabil,,mai mult ca sigur se duceau TELEVIZIUNILE FARA NUMAR din Romania la locul cu pricina sa faca si ei experimente cu masinile din dotare,,inclusiv se ducea acolo si Dan Diaconescu cu Otv-ul

Oare cine ii impiedica pe astia sa mai faca si ei rost de materiale senzationale la cat de acerba este cursa asta intre ei,,adica goana dupa senzational,,,a se vedea clipul ala din filmul lui Charlie Chaplin cu femeia aia care vorbea la ""CELULAR"" in anii 1900 toamna!
            Nu crezi bine deloc.
            Rolul Televiziunilor e cu totul altul si in nici un caz nu face parte dintr-o categorie "Disclosure".
            "Chaplin cu telefonul" e pentru adormit copiii care cred ca tot ce zboara se mananca.

@mikebike: Faza cu imprimanta e simpla. Panta caietului este mai mica decat valea INTREGULUI, d-aia masinuta urca (asa se pare dar defapt coboara). Si eu am crezut initial ca e o masinuta cu resort DAR nu ma uitasem pana la sfarsitul clipului.
            Cum ziceam mai sus, asta se poate afla simplu cu un GPS bun, la fata locului. Probabil multe sunt niste iluzii dar nu putem reduce totul la o iluzie.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post

@mikebike: Faza cu imprimanta e simpla. Panta caietului este mai mica decat valea INTREGULUI, d-aia masinuta urca (asa se pare dar defapt coboara).
              Ia uitati-va voi cu atentie la primul filmulet ,,cel cu Skoda aia rosie,,chiar si la restul filmelor si o sa vedeti pe partea stanga o PANTA care are unghiul de inclinatie mai mare decat al soselei.

O sa vedeti singuri ca masina urmeaza defapt panta acelui deal din stanga si nu "rampa" soselei....
              Repet,,in stanga este DEALUL si in DREAPTA este terenul mai drept.

Comment

Asta e chiar ciudat. Masina sta pe carosabil nu pe dealul din stanga...de ce l-ar urma?? )))

Acum serios, asta trebuie vazut la fata locului. Unghiul de filmare nu da prea multa relevanta.

Comment

Pai carosabilul se afla pe acel deal...uite si explicatia data de drumari si mai apoi daca citesti tot articolul o sa vezi ca si MASURATORILE TOPOGRAFILOR confirma ca acolo este o diferenta de inclinatie.....http://www.google.ro/url?sa=t&source...M7yZ5X_LnW-78A

Dar dupa cum ai zis,,,ea trebuie intretinuta pt a atrage turisti in zona...iar la o simpla cautare pe Goagal o sa vezi ca au bahait si ziarele si televiziunile cu acest fenomen care a aparut decand sa asfaltat acel drum,,adica dupa vremea lui Ceausescu.
                  Last edited by Ivan Marian; 5 May 2011, 12:55.

Comment

Bre, ai citit cu atentie? Filmul de pe iutub e una, articolul e alta, adica face referire la Magura Bacaului, pe cand noi vorbeam de Cavnic care e cu totul in alta zona.

A country road in Romania where everything rolls up!

Aici sticla nu mai urmeaza dealul paralel, a?

PS: Ai editat link-ul, eu la primul link m-am referit, cel cu forumul.
                    Last edited by darksid3; 5 May 2011, 13:06.

Comment

Acolo am editat,,citisem si forumul ala,,,dar am copiat gresit eu adresa.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google