Atestat Informatica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atestat Informatica

Ma puteti ajuta si pe mine cu un atestat la informatica? Sunt clasa a XII si trebuie sa prezint un atestat la informatica pentru proba la bacalaureat ,nu ma prea pricep si de aceea va cer ajutorul si raman dator pentru cel care ma va ajuta !
    La atestat trebuie sa scriu despre : depozitul-gross.sa se proiecteze o baza de date referitoare la un depozit en-gross,care sa raspunda la urmatoarele cerinte ...........cum se numeste materialul cu codul C .............lista materialelor existente in depozit.............ce cantitate din materialul X exista in depozit si ce valoare totala are.............care este valoarea TVA incasata in urma vanzarilor din data D..........cine este furnizorul materialuluiX si ce adresa are ........care este numarul si la ce data a fost incheiat contractul X ...........ce cantitate din materialul X sa vandutin perioada d1-d2.......care este materialul care s-a vandut cel mai bn in perioada d1-d2.......cine a intocmit factura nr N din data d

intreabal pe crististreulea ca e depanator calculatoare parca

Comment

Ehe,d-asta sistemul educational e la pamant in Romania.Vreti diplome pe munca altora,fara sa faceti nimic.
      Atestatele astea se fac din timp,pe etape,ai un profesor coordonator care iti spune ce trebuie sa faci si atunci cand nu stii ceva/ai unele nelamuriri este acolo sa il intrebi.

Mai mult ca sigur a trebuit sa faci si practica la firma despre care vrei sa faci tu atestatul.
      Bineinteles,asa se face in mod normal si daca ai simtul raspunderii.Daca nu,intrii frumos pe diverse formuri si apelezi la cine gasesti pe acolo.

Ataseaza ce ai lucrat pe forum si intreaba ce nu stii si vrei sa afli.Sunt convins ca vei primii ajutor.

PS: Treaba cu atestatele cam macane si nu o sa iti foloseasca la nimic,decat daca iei Bacalaureatul si vrei sa intrii la o facultate care ti-l accepta (cele cu plata,si nici alea) sau daca vrei sa mai adaugi un rand in CV pe care nimeni o sa il citeasca.

Comment

Intradevar nu ajuta la nimic. Eu am dat atestatul ieri si am vazut cum se noteaza.Comisia sta intr-o camera se parata , beau o cafea,un suc,mananca o prajitura,fumeaza o tigare si noi suntem lasati sa copiem.La sfarsit trece pe la noi asa in viteza si da note dupa cum vor.Am o colega care nici acum nu stie deosebirea intre folder si fisier si a luat 10 pe linie. Deci cam asa e cu atestatul asta.Diploma in plus la CV care orcum e valabila 2 ani.

Comment

la atestat eu am facut un site, sau ma rog, model de site...nu ia putea face asa ? sunt programe care sunt destul de usoare...acu nu mai stiu deloc nici cu se numeste programul dar atunci l-am invatat cat de cat

catalin: omu` nu cred ca vrea gata facut, daca e asa, e nasol . si eu am facut un topic pentru un proiect la facultate, dar voiam ajutat, nu gata facut..
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

@danxkc , caută pe regielive . Oricum treaba asta trebuia să o faci tu , când ai să mergi să te angajezi iar pe CV o să scrii "Atestat competenţe de operare pe calculator" şi tu nu o să ai habar o să iţi aduci aminte de vremurile astea.
            Last edited by skypee; 19 May 2011, 15:17.
            Skypee™

Comment

Am eu exemple cu Master in Informatica si habar n-au sa deosebeasca un DDR2 de un DDR3 ...asa ca...
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by danxkc View Post
                Ma puteti ajuta si pe mine cu un atestat la informatica? Sunt clasa a XII si trebuie sa prezint un atestat la informatica .........care este valoarea TVA incasata in urma vanzarilor din data D..........cine este furnizorul materialuluiX si ce adresa are ........care este numarul si la ce data a fost incheiat contractul X ...........ce cantitate din materialul X sa vandutin perioada d1-d2.......care este materialul care s-a vandut cel mai bn in perioada d1-d2.......cine a intocmit factura nr N din data d
                Sunt destule posibilitati sa gasesti pe cineva care sa iti faca programul.

Eu unul insa tare m-as bucura sa faci tu ceva cu mana ta.

Faza e ca dupa ce vei termina liceul, cu atestat luat cu nota mare (bineinteles), te vei duce la facultate si acolo tot asa vei plati la unu si la altu sa iti faca proiectele, iar dupa ce in cele din urma vei termina facultatea, nu te va angaja nici naiba pentru ca tu de fapt nu stii nimic, insa bineinteles ca vei fi revoltat ca nu se gaseste de lucru, nu sunt sprijiniti absolventii si alte chestii

Spor la programat
                Logan GPL 1.4

Comment

dar student in an terminal la automatica si calculatoare care sa nu stie sa dea un mail ati vazut ?
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

D-aia s-a ajuns sa se ceara studii superioare pentru stergatorul de praf
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                      D-aia s-a ajuns sa se ceara studii superioare pentru stergatorul de praf
                      corect aici. De cand toata lumea face facultatea pe bani au si ei dreptul asta de a cere studii superioare.Dar la cum se invata in tara asta. Te duci la particular,iti platesti examenele,termini facultatea cu diploma si esti prost facut gramada... Nu e prea corect nici asa dar ce e de facut?

si intradevar un site era muuult mai comod decat o baza de date. Si eu am facut un site si a durat cam 2-3 ore sa il fac.Nu e cumplicat

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google