Ridicari Masini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am mai pus intrebarea cuiva caruia i se ridicase masina, si care, la fel ca si tine, era nemultumit ca doar masina lui a fost ridicata: te-ai fi simtit mai bine daca le ridicau pe toate (inclusiv a ta, bineinteles)?
    In lege scrie, cum a spus si @hmv86, ca oprirea (implicit si stationarea) este interzisa conform reglulamentului pe care l-am invatat cu totii, sau cel putin ar fi trebuit sa-l invatam...

"Art. 174. - Se interzice oprirea voluntara a vehiculelor:
    e) în locul unde este instalat indicatorul "Trecere pentru pietoni" sau pe marcajele de traversare pentru pietoni ori la mai putin de 25 m înainte si dupa acestea;"

De ce ies ei mereu in castig de fiecare data? Daca o parcai pe un loc unde oprirea nu era interzisa, cum ar fi iesit ei in castig?

Nu vreau sa ti se para ca le tin partea, sunt satul de ei ca de mere acre. Vreau doar sa spun ca aceste situatii se pot evita destul de usor.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Aia e lege din Codul Rutier. "Legile" prin care ei iti ridica masina sunt la nivel de Consiliu General de Municipiu sau Judet. Am lucrat 3 ani in Primarie si pot sa-ti spun cu mana pe inima ca EI stiu foarte bine ca sunt niste Hotarari de Consiliu abuzive din foarte multe motive, nu stau sa le enumar aici. Mereu iese cearta in sedinte de consiliu cand e vorba de ridicat masini.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

se pot evita dar foarte greu, gandeste-te ca eu sunt un norocos, in Otopeni am curte si incap 4 masini in parcarea mea, iar in berceni la socri gasesc de fiecare data cate un loc liber dar restu de 999.999 ce pot sa faca , nu zic ca nu a gresit dar stiti f. bine cat de abuziv se ridica masinile in Bucuresti

fratelui meu i-a fiert motorul la nova si a parcat unde a gasit si el in spatele unui TIR doar ca ala cu tiru a plecat si paralel cu el era un semn cu parcarea interzisa si i-au ridicat masina, a stat 2 zile la ei si am platit 900 de lei si dupa o luna am vandut nova cu 1500 de lei, parerea mea e ca pot sa le ridice pe cele parcate doar langa trecerile de pietoni pentru ca trebuie sa fi cu ochii mereu in 4 ca sa vezi daca se gandeste vreunu sa treaca pe trecere si tu nu apuci sa il vezi de cel parcat acolo si doamne fereste dai peste el, de restul locurilor mi se pare deja o absurditate avand in vedere ca sunt 1.000.000 de masini in bucuresti si parca 300.000 de locuri de parcare in tot Bucurestiul

Comment

O tipa mai "norocoasa".

Tot asa, am vazut la stiri cum un ghertoi blocase tramvaiele in Bucuresti, parcand efectiv pe linie. Nu s-au miscat repede sa ii ridice masina ca asta s-a intors. Era o Dacia 1307 galbena. Cand l-a intrebat politaiul de ce a parcat acolo a zis: de smecher!
          A luat doar amenda si a iesit mai ieftin.

Comment

@darksid3: Da, sunt de acord cu tine ca legea privind ridicarea masinilor este abuziva, dar din moment ce eu parchez regulamentar, mi se cam rupe de legea aia abuziva.
            @hmv86: Greu sau usor, ideea e ca se poate evita. Parchezi la 200 -300 m mai departe decat scara blocului unde ai tu nevoie si eviti aceasta situatie neplacuta.

L.E. Ca mi-am adus aminte... Langa City Mall (ala de pe sos. Oltenitei), s-a facut o mare parcare. Ghici ce! E goala! Lumea parcheaza tot pe interzis, pe bulevard...
            Last edited by vitriol; 19 May 2011, 14:36.

Comment

Iti forteaza mana sa parchezi, in anumite zone. Parcari canci, masini cat cuprinde. Sunt de acord cu ridicatul masinii dar sa-ti dea alternativa...sau sa inchida centrul Capitalei si gata.
              Se mai pune problema de a lasa masina in parcari speciale si sa folosesti transportul in comun, dar tot asa: canci parcari. Eu mi-am lasat masina la PACII ca sa iau metroul, cateva zile, apoi am gasit-o sparta...deci...

Comment

vitriol am explicat intr-un post mai sus ca baietii ridica si masini parcate regulamentar, am vazut cu ochii mei cum au ridicat o masina si au pus semn cu parcare interzisa dar nu am mai avut baterie la telefon sa ii filmez, si asta cu acordul politiei comunitare desigur care erau de fata, asa ca va dau un sfat pe calea floreasca lana cladirea dhl sau honeywell sa nu parcati niciodata neregulamentar ca baietii stau la panda in fiecare zi si nu numai acolo dupa cum bine stiti

Comment

Nu stiu ma... eu sofez de 11 ani in orasul asta, si niciodata, nici macar o data nu s-a intamplat sa zic "ba nu e nici un loc de parcare, parchez pe interzis". E adevarat, sunt situatii in care te grabesti si nu ai timp sa cauti, dar asta e cu totul altceva.
                  @hmv86: noi despre ce vorbim aici? Masina colegului nostru era parcata regulamentar?

Comment

Comoditatea se plateste

Comment

mai mergeti su cu transportul in comun. o saptamana cat am stat in bucuresti m-am deplasat cu autobuzul si metroul din cartierul de langa A2 (nu stiu cum se cheama) pana la piata presei libere si ajungeam intr-o ora maxim la ore de varf respectiv dimineata si la ora 16-17. intr-o data am intarziat si dupa ora 8 era asa de liber traficul...
                      sigpic

Comment

@darksid3: Aici vroiam sa ajung.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                          @.............
                          L.E. Ca mi-am adus aminte... Langa City Mall (ala de pe sos. Oltenitei), s-a facut o mare parcare. Ghici ce! E goala! Lumea parcheaza tot pe interzis, pe bulevard...
                          Parcarea aia imi inchipui ca e cu plata.

Comment

logic ca se plateste , platesti in plus doar ca ai masina nu trebuie neaparat sa ti-o ridice careva , eu prefer sa platesc in plus decat sa ma duc cu RATB-ul si sa se urce 20 de babe la Kaufland cu ceapa si cu branza si sa miroasa tot autobuzul ca o cocina , plus alti care transpira lafiecare inghesuiala

Comment

Cum puneti voi problema?
                              V-ati cumparat masina sa o tineti acasa?

Comment

sau v-ati cumpart masina sa platiti amenzi?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google