Originally posted by mr.K
View Post
Ridicari Masini
Collapse
X
-
Nu zic ca nu a fost si vina mea.Intradevar stiu ca trebuie sa parchez la 25M distanta dar la universitate daca mai mergi 25 de metri e alta trecere.Si serios vorbind nu aveam loc niciunde in zona.Ce era sa fac? sa merg in parcare la unirii? Si sincer prefer sa ridice toate masinile inclusiv a mea decat sa simt ca sunt singurul care o pateste.Azi cand am venit cu masina pe colentina din 2 benzi din 300 in 300 de metrii se facea o banda pentru ca era cate un "boss" cu SLK sau alte masini scumpe care le lasau pe stranda fara nici un stres. Cum de ei nu patesc nimic? a stai.Eu nu am 50.000$ sa dau pe masina deci trebuie sa respect legea. Si partea cu comoditatea e aiurea.Masina era la 100 de metri de casa nu in scara blocului.In fata blocului meu aveam loc dar riscam sa am cauciucurile sparte sau parbrizul sau alte chestii la masina pentru ca domnul din blocul meu ce detine un CLK isi permite sa plateasca boschetarii sa ii tina locul. Asa ca e alegerea fiecaruia.Amenda de 550 lei sau reparatii la masina? Eu am riscat amenda.Am patit-o asta e,vina mea nu o sa se mai repete.Dar nu risc "sanatatea" masinii pentru un loc de parcare.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostEvident!
Pe urma, cand se ridica masina, urla in gura mare ca nu sunt parcari, ca el ar plati pe ora oricat numai sa aiba unde lasa masina.
Cel mai bun exemplu de ipocrizie romaneasca. Tot asa va fi si cu autostrazile cu plata ce se vor construi (sper) in parteneriat public-privat in urmatorii 20 de ani.
Cand li se va cere 5 euro dus si 5 euro intors de la Comarnic la Brasov, vor merge toti pe DN1 bara la bara in continuare. Si se vor plange ca e trafic si n-au autostrazi GRATIS.
Numai gura de romani.
Comment
-
Sunt de acord cu blocarea rotilor si plata amenzii aferente dar,nu sunt de acord cu ridicarea masinii,decat in situatii extreme in care aceasta masura se impune(blocarea unei cai ferate,blocarea unei intrari principale a unei institutii,etc).Uitati un exemplu de la noi din oras :
Comment
-
Hai sa nu bagam totul in carca romanilor de parca am avea guvernanti bavarezi. Am o gramada de exemple in care, oamenii aia ar renunta la masina daca s-ar face ceva pentru trafic (IN AFARA DE MALL-uri). La munca, in tot departamentul, eram 3 insi care veneam cu masina pentru ca erau masini de serviciu si eram obligati sa le avem cu noi. In rest, Primaria a avut grija sa ceara taxa parcaj pe majoritatea strazilor si stradutelor. Insuficiente pentru traficul unei capitale "europene". Unde nu exista interese personale nu se misca nimic in tara asta, iar o parcare aduce bani pe termen lung, lucru care nu place. O firma care ridica masini, aduce bani mai repede. Asta e realitatea oricat dam noi exemple din lege sau alte tari. Firmele alea sunt ale consilierilor sau ale unor persoane dubioase care orbiteaza in jurul consiliilor.
Putem sa ne lamentam inca 20 de ani de acum-incolo, nu se va rezolva nimic, iar cei care ar trebui sa raspunda direct, sunt cei care INCALCA LEGEA prin Hotarari abuzive sau cei care INCALCA CONSTITUTIA prin Ordonante de Urgenta date la foc automat.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Intradevar daca aveam roata blocata si plateam doar amenda era ok (am platit 134 si am 3 puncte de penalizare).Dar sa iti ridice masina pe 550 lei mi se pare cam absurd.
Iar cat despre centrul orasului ca e plin mereu nu e adevarat.Seara si in week-end e gol.Dar gol de tot.Poti lasa masina unde si cum vrei tu.
iar cat despre poza cu mercedesul acolo intervine prostia.Vina conducatorului ca a pus pe loc de handicapati dar si aia dobitoci de au reusti sa distruga masina.
Comment
-
E absurd si imoral sa dai amenzi si sa incasezi bani pe ridicatul masinilor cand nu exista nici jumatate din necesarul locurilor de parcare.
Am fost si eu prin cateva capitale europene dar in nicuna nu domneste haosul ca in bucuresti, prin europa te impiedici de parcari supraterane. Nu mai zic de mall uri care la ei au 3 etaje subterane pentru parcari nu ca la noi, trantesti molu in buricul targului si faci cateva parcari la subsol si cateva pe bulevard.
''La ei se poate, la noi nu se vrea! '' Zice un anume domn, nu-i mai retin numele...
Comment
-
si lu tata i-au ridicat masina din fata blocului de pe pana si avarii , se ducea sa-si ia cric din casa, nu i-au interesat...nici nu bloca circulatia...cica ar fi sunat unu ca nu putea sa iasa de noi ). uitati filmuletul daca aveti rabdare
Comment
-
Comment