Problema Matematica Clasa A 11 A

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

felicitari lucian . sincer la ce am facut eu in liceu, nu crd ca voi tine minte dupa 10 ani
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Plateste si tu un meditator ca e grav la BAC!

nu e doar vina elevilor ca nu se mai face scoala....nici profesorii nu isi dau interesul! si daca sti sa faci o functie sau o ecuatie de grad doi tot la matura ai sansa sa ajungi in tara asta! daca traiam in londra sau berlin intelegeam astfel de replici, dar asa cand toti minoritarii au X6, Q7 si un licentiat lucreaza casier in hypermarchet parca imi vine sa ma duc cu dunarea!

Comment

@stolniceanulucian
        Trebuia sa ii faci si graficul ca sa stie si ce sunt asimptotele...
        sigpic
        Ambition 1.5 dc

Comment

@stolniceanulucian: mi-as dori ca aia care vin la intreviu pt post de inginer sa stie macar sa rezolve problema cum ai facut tu...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

totusi pe vremea mea, lumea n-avea masini de la 19 ani. dar daca deja unii dintre voi aveti loganuri noi la 19 ani, no, pai atunci dati-o naibii de carte, ca oricum la 29 de ani aveti mertan iar la 39 vila
            ca asa-i in tenis.

nu ma luati prea in serios
            internal combustionizer

Comment

Cezar spunea mai sus ca "cei care nu invata nici nu dezvolta o afacere, nici nu le merge mintea." ... ciudat, in Romania se gasesc multe exemple care contrazic afirmatia lui, nu fac nici o aluzie la autorul thread-ului pentru ca nu-l cunosc personal.
              Eu pun pariu masina mea ca merg la 100 de patroni sau directori si nici macar 10 dintre ei nu stiu a rezolva exercitiul din prima postare... Nu ca eu as fi stiut, am citit rezolvarea oferita de Lucian si ceata parca nu mai este asa de deasa

Comment

da, cezar a dat-o in gard un pic, dar probabil omul se referea la chestiile facute legal, ca la carte, nu la smenuieli, ca romanul in general se naste smenar
                la ce varsta ai logan nou sau alta masina e irelevant. daca vrei sa inveti, inveti, daca nu, poti sa mergi cu 33-ul si tot degeaba...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

33 e noua serie de la bmw sau un amarat de troleibuz?

Comment

Multumesc cezar pentru cuvintele spuse. Sti tu cumva care este nivelul meu intelectual? Poate nu este pentru mine aceasta problema, am vrut sa ajut un coleg...In fine nu vreau sa ma cert cu nimeni, asa e cand ajuti pe cineva .....Cezar! Ii multumesc lui stolniceanulucian! O seara placuta tuturor si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu acest thread.
                    Last edited by WesF1; 19 June 2011, 22:33.
                    sigpic
                    Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Cristi4Speed...off topic..."Facerea de bine...bip bip"...cine te-a pus?
                      sigpic

Comment

Originally posted by Cristi4Speed View Post
                        Multumesc cezar pentru cuvintele spuse. Sti tu cumva care este nivelul meu intelectual? Poate nu este pentru mine aceasta problema, am vrut sa ajut un coleg...In fine nu vreau sa ma cert cu nimeni, asa e cand ajuti pe cineva .....Cezar! Ii multumesc lui stolniceanulucian! O seara placuta tuturor si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu acest thread.
                        nu am nimic cu tine, Doamne fereste, si foarte bine ca ai vrut sa ajuti pe cineva, dar doua lucruri se bat cap in cap, daca zici ca ai un nivel intelectual ridicat, si problema este pentru un prieten, de ce nu l.ai ajutat tu?
                        ps: imi cer scuze daca te.am suparat!
                        sigpic

Comment

Am vrut sa fiu sigur ca este rezolvata 100% corect. Mai are cineva sa imi reproseze ceva? Astept cu nerabdare.
                          sigpic

Comment

Se poate inchide!
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google