Mici Accidente Cu Masina Facute Din Stupiditate :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mici Accidente Cu Masina Facute Din Stupiditate :)

Nu sunt primul care fac tampenii,sunt sigur ca mai sunt si altii pe forum, asa ca m-am gandit sa deschid acest thread in ideea ca nu sunt singurul nebun de pe forum , si poate mai povestiti si voi din intamplari petrecute dealungul timpului, eventual sfaturi pentru cei care nu au experienta si pot da cu bata in balta ca mine .

Eu de obicei merg linistit, dar din cand se trezeste pilotul din mine, nu e prima oara cand mai iau cate o curba cu frana de mana, nu am avut probleme, insa aseara am iesit cu un prieten sa probam filtrul de aer sport de pe masina(mai mult sunetul), plouase, carosabil ud, am vrut sa fac dreapta pe o alta strada tragand frana de mana, din neatentie nu am anticipat ca pe carosabil ud masina are alta aderenta, in urmatoarea secunda m-am trezit pe trotuar, calare pe o movila de pamant(trag baietii gaze). Initial am cresut ca mi-am rupt janta si alte piese pe la roti, sarisem si peste o bordura de 10 cm, dar se pare ca nu s-a intamplat nimic, cel putin eu nu simt sa bata ceva pe la masina. Totusi am tras niste concluzii, pe carosabil ud si fara cauciucuri adegvate nu poti face magarii, decat limitat.

Pai si? Concluzia? Cum se comporta filtrul sport?
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Asa e, pe carosabil umed nu ma joc mai ales ca loganu este si foarte sus! Sa povestesc si eu acum... Ma grabeam sa o iau pe mama de la servici si intro curba la 75-80 de grade am intrat cu 110-115 si am taiato, de pe trotuar sare un copil trag dreapta brusc stanga din nou, mi s-a ridicat roata stanga in aer am tras din nou sa o redresez si mam rotit de 2 ori pe sosea. Am avut noroc ca nu m-am rasturnat si ca nu a venit nimic de pe contrasens ca ma faceam praf! De atunci recunosc am lasato mai moale cu viteza in schimb la taieri de linii continue si depasiri pe restrictii si in scurt nu m-am linistit, INCA!Bafta si asfalt uscat ca pe umed e cam rau!
      ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
      ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

Concluzia nr.2, dupa ce am facut offroad involuntar, este ca filtru sport baga aer, masina trage la fel

Comment

Azi , dau cu spate langa bordura sa parchez pe o strada cu sens unic si se propteste un golf 3 in mine.
          Ma dau jos :
          eu - voiam sa parchez(specific ca la mersul inapoi merg avariile am releu)
          el - am crezut ca vrei sa iesi..
          eu - nu ca aveam avariile
          el - las-o , multa sanatate
          eu - multumesc si multa sanatate

Daune , eu nimic , el putin sters spoileru la roata dreapta
          sigpic #

Comment

Deci daca vad la cineva avariile puse inseamna ca vrea sa parcheze?

Comment

da si becul de mers inapoi, eu stiu ca avariile specifica atentie.
              sigpic #

Comment

Pai daca era numai becul de marsarier aprins, probabil isi dadea seama ca mergi inapoi, asa i-ai distras atentia.

Comment

Ce ai facut tu pe carosabil ud, am facut eu pe zapada in parcare la Metro. M-am oprit cu aripa spate la 30 cm de un stalp de fier. Teribilismele astea rareori aduc satisfactie, dar deseori iti pot exploda in spate.
                  Altul facut de curad din stupiditate... Imi citeam mailul pe telefon. Urmarea a fost o uniune intre Loganul meu si Golful din fata mea.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google