PROBLEMĂ Cameră Foto Digitală

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PROBLEMĂ Cameră Foto Digitală

acum 3 ani mi-am luat un Kodak m1063 de 10 mp cu vreo 450 roni și are o problemă acum...pe ecran,când vreau să pozez ceva,apare numai negru...funcțiile,meniul apar normal,dar pozele ies așa..
    nu mai are garanție,deci soluția ar fi să o schimb.
    Am văzut acum pe la metro diferite mărci,kodak,agfa,nikon,tot de10-14 mp,la prețuri de până în 350ron.
    Din experiențele avute până acum,ce-mi recomandați să cumpăr?Care ar fi cea mai bună din punct de vedere calitativ?
    Attached Files

Aparat foto digital Olympus VG-130, 14.0 MP - 470 ron
    Aparat foto digital Fujifilm FinePix AX300 - 400 ron
    Aparat foto digital Fujifilm FinePix AV200 - 350 ron
    Aparat foto digital BenQ C1450, 14MP - 230 ron

Astea sunt cele pe care ti le-as recomanda. Oricum, totul depinde de tine. Bafta
    House is in the house

Comment

eu mi'am cumparat acum o saptamana cu 380 lei de la Flanco un Fujifilm finepix av250 cu husa, card de 4 gb, incarcator si doi acumulatori inclusi, 16 mp, filmeaza hd, face detection, stabilizator ...concluzie sunt foarte multumit de el, dar am mai vazut acu oferta la Real tot fujifilm nushtiu modelul dar avea 12 mp, card 4 gb, husa, acumulatori inclusi si era 299 lei
      "PH-66-SIX"
      Dacia Golan 1.4

Comment

Eu recomand un Canon. Orice Canon.

Am un A490 si sunt foarte multumit, mai ales la cati bani am dat pe el acu' vreo 6 luni (299 lei, cu tot cu accesorii - incarcator+acumulatori, husa, card 4 GB).

Comment

o să țin cont de recomandări,dar când îmi voi lua,probabil la iarnă,să fac poze în vacanță...

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google