Centrala Pe Lemne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tin apasat insa mi se stinge flacara de veghe si nu are rost sa mai tin, evacuarea am facut.o printr.un tub flexibil de aluminiu de 130 mm cu iesire direct afara, cum imi dau seama daca e suficienta evacuarea?
    O sa incerc sa schimb si ceasul cu unu de 300, asa cum ai zis si tu.
    Si mai da.mi si mie cateva detalii, flacara de veche o ti tot timpul aprinsa, la ce temperatura o reglezi si altceva ce ar trebui sa stiu.
    sigpic

Comment

eu i-l aprind doar cand am nevoie de el.De reglat temperatura o reglezi in functie de presiunea apei.Daca nu e presiune destula dai butonul mic spre dreapta ,iar la butonul mare dau la 2 si la 3 doar cand mai e putin gaz in butelie .Nu las flacara de veghe aprinsa ca su nu consume gaz degeaba. Apa fierbinte ai in 5 secunde,I-ti poate duce si baia si bucataria fara probleme.Si burlanul trebuie de 110 nu 130.
      Last edited by shogwn; 7 November 2011, 17:00.
      CT-97-VIPsigpic

Comment

multumesc pentru ajutor!
        sigpic

Comment

gata am rezolvat.o, problema era din ceas, am gasit ceal la 7 lei, care din fericire era de 300, multumesc inca o data shogwn pentru ajutor!
          sigpic

Comment

Originally posted by yrman View Post
            A montat cineva UPS pe centrala? De care, cat a costat ... pareri.
            Eu folosesc asa ceva http://www.mivarom.ro/catalog/produc...oducts_id=4869 de 4 ani.Am o centrala Viessmann Vitolig 150 de 40kw,cele 2 pompe consuma aproximati 450w, centrala 50w,deci aproximativ 500w,cu aceasta automatizare si cu un acumulator de 150A,incarcat 100%,am testat o autonomie de 6h.Automatizarea sta tot timpul in priza,cand pica curentul, aceasta trece automat pe acumulator si invers cand este curent.Incarca si acumulatorul in aproximativ 12h.Daca doreste cineva informatii despre centrala aceasta,sunt expert,in reglaje si eventuale defectiuni sau functionare anormala .
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google